Zadruga

Parovi

Ivana Vrbaški: Sve je otišlo predaleko! Evo šta kaže advokat!

Mina Vrbaški je zbog svađe sa Mensurom Ajdarpašićem želela da pobegne iz rijalitija "Zadruga 3". Stefan Karić I Ivana Šopić su je odvratili od toga, a onda je dobila poziv sa majkom. Ivana Vrbaški poručuje: Sve je otišlo predaleko! A evo šta kaže njen advokat!

Ivana Vrbaški: Sve je otišlo predaleko! Evo šta kaže advokat! Screenshoot/Instagram



Nakon što su Stefan Karić i Ivana Šopić porazgovarali sa Minim, dok je još bila na krovu u nameri da pobegne, pozvalo je Drvo i obavilo razgovor sa njom. 

Mina Vrbaški je dobila poziv sa majkom Ivanom i saslušala šta je majka imala da kaže. Ipak i pored svega nije je poslušala. 


Ivana Vrbaški rekla da se skloni od Mensura i da je on samo iskoristio zbog plasmana. I pored toga, Mina je plakala i kukala Ajdarpašiću u želji da se pomire, a ovaj zadrugar iznervirao se zbog toga što je Ivana ćerki rekla da je napolju čeka verenik. 

Tu nije kraj - tokom jučerašnje proslave u "Zadruzi" došlo je do ponovnih svađa, poljubaca, a potom i seksa...

Evo šta je Ivana Vrbaški izjavila za Pink:

"Šta da kažem, mislim da sam bez komentara ovoga puta... Sve je otišlo predaleko i zbog reci upućenih Mini “Druže ja živim za osvetu”; “Svi ćete dobiti metak u čelo” i još nekih koje su zabeležene, moj advokat misli da za sada ne treba produbljivati sa izjavama."

 

Janjuš mora da oženi moju ćerku! Majin otac traži pravdu!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>