Lepota

Ljubav & Sex

U trendu su krupne oči! Bambi oči uz pomoć makeup-a! (VIDEO)

U trendu su krupne oči, sa dugačkim trepavicama. Uz pomoć makeup-a svako može da dobije "bambi oči". U samo tri koraka!

U trendu su krupne oči! Bambi oči uz pomoć makeup-a! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Velike, krupne oči koje zanosno trepću izgledaju neodoljivo. Priroda je neke devojke obdarila krupnim očima, a druge nije, pa moraju da se snalaze.

Zahvaljujući  velikom izboru šminke velike "bambi oči" mogu brzo da se dobiju uz malo umešnosti u šminkanju. Potrebni su: bela senka, crni ajlajner i maskara.

Posle nanošenja osnove, pudera na lice, uklanjanja podočnjaka i fleka, kao i uređenih obrva, prelazi se na senku. Oči se mažu belom senkom u prahu. Senka se nanosi preko celog kampa četkicom i malo ispod oka. Gornji deo kapka se maže tamnijom nijansom, recimo zlatnom.

Ovakve oči mnogi nazivaju "Tvigi luk".

 

Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako! 

Na prevoj oka se nanosi tamna linija. Povlači se od početka do kraja oka i razdvaja dve nijanse - belu i tamniju. Ova linija izvlači konturu oka koje će delovati još krupnije.

Kreonom se uokvire oči tako što se prvo izvuče crta u korenu, pa na kraju oka. Gornji kapak se onda namaže crnim ajlajnerom. Trepavice se saviju uvijačem.

Preko ovako našminkanih očiju se lepe veštačke trepavice, po želji.Trepavice se, na kraju, namažu crnom maskarom. Ovaj izgled krupnih očiju mnogi nazivaju i "Tvigi luk". Uz ovako našminkane oči se maže karmin neutralne boje.
 

Nokti i trikovi da se nakon lakiranja osuše za tren! 

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>