Zdravlje

Ljubav & Sex

Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako!

Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako! Bitno je da svakoga danas radite ovo u isto vreme i ako ste ozbiljno odlučili da poradite na svom izgledu, poslušajte savet!

Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako! Svet PlusAko ste odlučili da povratite kondiciju, doterate u red svoj izgled i skinete kilograme dobijene u karantinu, vežbajte uvek u isto vreme.

Studija američkih istraživača otkrila je da nije toliko važno da li se ujutro ide na trčanje ili vozi bicikl uveče, sve dok to radite u isto vreme svaki ili skoro svaki dan.

Učesnici njihovog eksperimenta koji su se pridržavali ovog pravila imali su mnogo više uspeha u skidanju kilograma vežbanjem nego oni koji su trenirali u različitim periodima dana.
 

Šta seda kosa govori o vašem zdravlju!
Istraživači objašnjavaju to činjenicom da su ljudi koji svaki dan treniraju u isto vreme "ušli u rutinu" i zbog toga im se retko desi da izostave trening.

- Oni su od treninga napravili obavezu koja ima svoje mesto među onim svakodnevnim, poput odlaska na posao ili spremanja kuće. To je postalo nešto što oni inače rade i samim tim ne troše mnogo energije u smišljanju izgovora za eventualno preskakanje treninga - piše "Men's Health".

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mens Health

Povezane vesti:


>