Region

Svet

Tijana Ajfon uhapšena, a njene koleginice se peru od nje!

Sud u BiH je Tijani Maksimović poznatijoj kao Tijana Ajfon odredio jednomesečni pritvor u trajanju od mesec dana, dok je ostalim osumnjičenima izrečena mera zabrane, prenosi ATV. Ona je uhapšena, a njene koleginice se peru od nje, odnosno od druženja sa njom.

Tijana Ajfon uhapšena, a njene koleginice se peru od nje! Screenshoot/Instagram



Na društvenim mrežama primećena je neobična pojava - mnogi koji su se fotografisali sa starletom i isticali momente sa njom onlajn počeli su da uklanjaju svoje selfije. 

Kako se navodi, njene "prijateljice iz posla" zabrinule su se nakon presude i pokušavaju na sve načine da "operu" svoju biografiju druženja sa starletom Tijanom Ajfon.

"To su uglavnom atraktivne devojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli koja nije štedela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se pormenio preko noći. Za noć su zarađivale do 300 evra, međutim kada su ugradile silikone i cena se povećala. Tijana je uspela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do 600 evra za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško normalna devojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo?" - priča izvor domaćim medijima, pa nastavlja:




"Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate devojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su odjednom počele da pljuju Tijanu i žele da izbrišu istoriju druženja sa njom. Nazivaju je 'glupačom' i 'kokoškom', kao i to da je bila veoma lakoverna. Sve selfije sa Ajfonkom, kojima su se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet." - tvrdi taj dobro upućen izvor, pišu domaći mediji. 


Podsetimo, u Suvom Polju kod Bijeljine pre tri dana u akciji "Kristal" uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>