Zadruga

Parovi

Mensur Ajdarpašić podivljao! Tvoja majka ispada smešna! (VIDEO)

Mina ne može da se skloni od Mensura, iako je napolju čeka verenik! Za ovo ćeš mi platiti, zapretio joj je! Mensur Ajdarpašić podivljao! Tvoja majka ispada smešna! 

Mensur Ajdarpašić podivljao! Tvoja majka ispada smešna! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Sinoć je u "Zadruzi", kao i svake subote, orgnizovana emisija "Pitanja novinara" tokom koje su pripadnici sedme sile zadrugarima postavljali pitanja koja najviše interesuju javnost. Kao što to obično biva, došlo je do brojnih saznanja i otkrića, kao i svađi i razmirica među stanarima Bele kuće.

Mina Vrbaški je pre same emisije dobila poziv sa majkom Ivanom nakon kog je krenula nova tura svađi sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

"Nisi skrenula, jednom u životu me poslušaj! Kod kuće imaš njega (brata), mene i baku! Ja nisam ljuta na tebe, meni je žao što te gledam takvu! Da li je moguće da nisi poslušala šta ti Mića govori? Skloni se od njega! Ti plačeš zbog njega, on te nije vredan! Da se ti toliko ponižavaš, zbog nekog ko igra igru! Mina, bliži se kraj i svakom je tu plasman najbitniji! Nekome jeste, tebi nije! On ne postoji za tebe, ti znaš da ti ja nikada ne pričam ništa bezbeze. Momak te je iskoristio, ni prvi, ni poslednji! Da izađeš, to je suludo, zbog nekog. Šta se sa tobom dešava? Je l' ti živiš u bajci napolju, pa ti ne treba ništa? 

Da on cvili za tobom, da ti plačeš za njim! Da ti nešto kažem, lepo je voleti nekoga, kada je ljubav obostrana! Ti treba da mu se smeješ, da ga dovedeš do ludila, ne njega, nego svakog ko se sprda sa tobom! Kupi stvari i dalje od njega, neću da te vidim pored njega! Još jednom ako vidim... Ti si se odrekla prijatelja zbog čega? 'Alo devojko, ušao je dečko u rijaliti, iskoristio te je i ostavio! Batali Mina! Uživaj! Eto mu dame (Jelena Pešić), pa neka bude sa njom! Da si pokupila stvari sa kreveta, ti znaš da ćemo imati problem ako mu se još jednom obratiš!" - rekla je Mini mama na početku telefonskog razgovora, a spomenula je i da je naplju čeka verenik. 

Mina je potom do detalja otkrila zadrugarima sve što joj je majka poručila u video pozivu.

"Nemoj da mi se podsmevaš, čovek koji mene možda voli više od tebe, mene čeka! Dobio si sve što si želeo, iskoristio si me malopre u krevetu! Tvoj brat nema potrebe da me pominje bilo gde više! Čeka te Porše." - rekla je Mina Mensuru koji je pobesneo i razvalio vrata spavaće sobe.

"Majka joj je rekla da zna ko je čeka napolju u jednom pozivu, sad znaš, sve čestitke od srca! Ja ću ti uvek reći da imaš uličarsko ponašanje, ja ti nikada u životu nisam pričao iza leđa. Bitno je da tebe čeka Porše napolju! Mene da čeka Porše? Pitam te? Nemoj da vam j*bem Boga! Majku vam vašu! Familiju ti u p*čku j*bem, sve ću vas izrokati "- provocirao je Mensur.
 

Tijana Ajfon uhapšena, a njene koleginice se peru od nje!



 

Mensur Ajdarpašić napravio je haos kada je saznao šte je njegovoj bivšoj devojci Mini Vrbaški, majka rekla u pozivu, nakon čega ga je Mina dodatno provocirala, a tešili su ga Lepi Mića i Bora Santana.


Mensur je potom uništio sve uspomene nastale u toku veze sa Minom.

 

"Kada ćeš uvideti njegovo pravo lice, on tebe ne voli. Ti si jako bezobrazna, mnogo si bezobrazna, kao da niko nije zaljubljen. Je li zaljubljena tvoja majka što gleda sve ovo." - pitala ju je Ermina.

Iako je Mini majka rekla da se skloni od Mensura i da ju je iskoristio, ova zadrugarka nije mogla da dođe sebi i pomiri se sa tim da je njenoj vezi došao kraj.

Ja nisam dobro više, ti si mene ostavio - pričala je Mina kroz suze.

"Majka ti je i u pozivu i u čestitki rekla ko te čeka napolju! Ti mene nećeš sada da pustiš da pričam, nemoj ti te priče da nisi znala. Neka te čeka, boli me k*rac, nego je meni to smešno, tvoja majka ispada smešna. U tvom ludilu, tvoja majka tebi kaže, dabogda ti karijera bila za bilo koji klub..." - rekao je Mensur.

Mina i Mensur su do jutra bili budni i razgovarali o svom odnosu, a Ajdarpašić je čitao i rođendanske čestitke svoje bivše devojke kako bi pronašao tajnu poruku njenog verenika.

"Biće da izlazim sa verenom ženom! Za ovo ćeš mi ti platiti, za vrata, ljudi mi zubare doveli, ja im vrata razvalio." - prokomentarisao je Mensur.

"Meni je Boris rekao da vratim prsten, dala sam prsten kada je mama došla, to je bilo u januaru." - rekla je Vrbaški.

 

Kakav će odnos Mina i Mensur imati kada se probude, da li će Vrbaški poslušati savete majke da se od bivšeg skloni jer ju je iskoristio i jer je napolju čeka verenik, ili će pak nastaviti da ga moli da se pomire, ostaje da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>