Style

Ljubav

Zodijak: Ko je inteligentan, a ko intuitivan! Dva znaka se ističu!

Zodijak! Astrolozi tvrde da su ovo najpametniji horoskopski znaci i da njihova pamet proizilazi iz dva ključna razloga. Ko je inteligentan, a ko intuitivan! Dva znaka se ističu!

Zodijak: Ko je inteligentan, a ko intuitivan! Dva znaka se ističu! Svet PlusOvi znakovi odudaraju po inteligenciji od svih ostalih, što ih čini pronicljivim, realnim u rasuđivanju i donošenju važnih odluka

Zemljani znaci karaktristični su po iskazivanju prektične inteligencije. Sa druge strane, vatreni znaci su najintuitivniji od svih ostalih u Zodijaku, pa su im preodređena rukovodeća mesta.

Ipak, dva horoskopska znaka ističu se po svojoj nadprosečnom inteligencijom - vodolija i škorpija. Astrolozi tvrde da su ovo najpametniji horoskopski znaci i da njihova pamet proizilazi iz dva ključna razloga.

Ljudi rođeni u znaku vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnom sposobnošću i visokim  stepenom IQ. Osobe rođene u znaku Škorpije krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procenjivanju i razumievanju sveta u celini.
 

Horoskop - Jun: Pomračenje Meseca i Sunca! Predivna iskustva!

- To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni. Jesu, ali na svoj način. Blizanci i vage imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti - objašnjava Nel Krabtri, astrolog sa Mayo School of Astrology. 

Sa druge strane, rakovi i ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji i oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osećaje.

Zemljani znakovi, Bik, Devica i Jarac iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strelac imaju tendenciju da budu najintuitivniji u Zodijaku. To ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Magazin Novosti

Povezane vesti:


>