Region

Svet

Keba otkriva tajnu mladolikosti! Svako može da izgleda dobro!

Dragan Kojić Keba (59) otkriva za Informer tajnu svoje mladolikosti! Svako može da izgleda dobro! Folker kaže da ima lice kao tinejdžer jer se svakodnevno macka žumancetom i kremom od ruže, koju sam pravi!

Keba otkriva tajnu mladolikosti! Svako može da izgleda dobro! Screenshoot/Instagram



Keba tvrdi da svako može da izgleda dobro kao on pomoću namirnica koje većina ljudi ima u kuhinji.

- Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku, a ne da bacate pare na skupe preparate. Za negu kože koristim ananas, bananu, kivi, badem, lešnik... Od ovog voća pravim odlične pilinge, a od ruža kvalitetne kreme za lice. Pošto imam suvu kožu, koristim jednu specijalnu masku! Pomešam žumance sa malo banane i usitnjenog badema, a zatim dodam jedan tajni sastojak. Ne bih da ga otkrivam! Posle toga lice mi je mekano i zategnuto kao da imam 15 godina - objašnjava Keba i dodaje:

- Svakog dana idem u saunu, jer se u njoj najbolje pročiste pore. Koža odmah zablista i ne izgleda umorno. Pored toga, imam redovne masaže koje opuštaju duh i telo.

Osim što vodi računa o koži, folker se trudi i da sačuva vitku liniju.


- Ujutru brzo hodam pet kilometara, a zatim lagano trčim. Trening je važan. Pored toga što popravlja fizičko stanje, pozitivno utiče i na psihu. Da bi čovek lepo izgledao, mora da bude i zdrav - objašnjava Kojić, koji ima i poseban režim ishrane, pa jede samo dva puta dnevno:

- Po prirodi sam hedonista, volim život, muziku, ljude, pa i hranu. Najčešće doručkujem jaja i slaninicu. Nikako ne mešam ugljene hidrate i proteine i trudim se da mi razmak između obroka bude 12 sati! Smatram da je to veoma važno.




Muzika leči dušu

Keba naglašava da je za dobar izgled bitno i da čovek radi posao koji voli.

- Obožavam da sviram gitaru i pevam, jer muzika leči dušu. Tokom vanrednog stanja nastala je pesma "Kako muškarac pati", a komponovanje mi je olakšalo period u kom smo bili zaključani u kući. Čovek nikad ne sme da izgubi entuzijazam za svoj posao - završava priču Kojić.

Recept za Kebinu masku:

* jedno žumance
* pola banane
* šaka usitnjenog badema
+ tajni sastojak koji Keba neće da otkrije

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>