Lepota

Ljubav

Prljava brineta! Najmodernija boja za kosu ove sezone! (VIDEO)

Prljava brineta! Najmodernija boja za kosu ove sezone! Frizeri kažu da ko je jednom proba - više je ne menja! Izgleda ultra skupo, a zahteva minimalno održavanje!

Prljava brineta! Najmodernija boja za kosu ove sezone! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Niste spremni na drastične promene i želite nešto diskretno onda je pravo rešenje za vas trend koji je sve popularniji - postanite "dirty brunette". (Prljava brineta)

"Prljava brineta" je metaforičan naziv za praktičnu i lepu boju kose koja kombinuje jednostavnost braon nijanse sa atraktivnošću plave.

 

Osnova kreiranja ove tehnike jeste čuveni balejaž, a polazi se od ideje da dominira boja koja je što sličnija vašoj prirodnoj braon boji, a da se potom prošara plavim pramenovima koji se fino i diskretno stapaju u nju.
 

Preporođena kosa, sjaj i čvrstina! Potrebno vam je samo jabukovo sirće!



 

Ova boja ima nekoliko prednosti - izrastak je gotovo neprimetan, pa možete produžiti vreme do odlaska kod frizera, ali i stvara utisak gušće, punije i bujnije kose.

 

I neke slavne lepotive već su postale "prljave brinete" - Olivija Palermo, Džesika Alba, Prijanka Čopra, a na njima možete videti koliko ova boja izgleda prirodno i lepo, a ipak efektno i drugačije

Daje skup izgled, a kosa izgleda baš kao da ste se vratile sa morskog odmora, te da je posvetlela od sunčevih zraka.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>