Zadruga

Parovi

Mirko Gavrić do detalja priča kako je Gagi prebijao Anabelu! (VIDEO)

Zadrugari za crnim stolom zanemeli. Mirko Gavrić do detalja priča kako je Gagi Đogani prebijao Anabelu! Sinoć je u emisiji "Pretres nedelje" koju vodi Milan Milošević došlo do šokantnih otkrića.

Mirko Gavrić do detalja priča kako je Gagi prebijao Anabelu! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOsim što su zadrugari pričali o odnosima koji vladaju u Beloj kući, novi stari zadrugar Mirko Gavrić otkrio je jezive detalje iz prošlosti Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Milan je na samom početku emisije pitao Gavrića šta znači to da je Anabela ublažila svoju priču sa Gagijem.

"Pre nego što krenem da pričam, moram da kažem da sam sedeo sa Lunom i Anabelom i rekao da ne mogu da imam drugačiji odnos sa Gagijem. Ako kažem nešto ružno za Gagija dobiću plus kod Anabele a minus kod Lune i obrnuto. Našao sam mu se, provodio vreme sa njim i davao mu savete. Nikada ne bih pričao o detaljima iz života mojih prijatelja, Anabela mi je zamerila što sam mnoge stvari prećutao ali sam joj tako dokazao da sam lojalan prijatelj. Kad mi se nešto poveri nikada o tome ne bih pričao. Oni su sami pričali o tome a mene stavljali kao svedoka. Svako od nas je dete i trebalo bi da zaštiti svoje roditelje, meni je zasmetalo što je Luna uputila ružne reči svojim roditeljima. Ja sam dokaz kako izgleda čovek koji okrene leđa svima zbog pogrešnog izbora. 

Ja sam rekao Luni da ona i Marko ne treba da ulaze u vređanje roditelja, to napolju izgleda odvratno. S druge strane Gagi nikad nije pokazao zaštitu Anabele, kao majku svoje dece. Za neke stvari sam bio svedok. Gagi je rekao da je prva Anabela iznela stvari iz njihovog braka, samo ću ga podsetiti da je Gagi prvi na Farmi pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu. Tako da je on počeo tu priču. Ja sam žrtva Gagijeve porodice već tri godine. Uvučen sam u celu priču još pre tri godine. 

Što se tiče te situacije kad smo krenuli za Makedoniju, oni su već pokrenuli razvod, svako je došao svojim kolima. Gagi je bio ljut, Anabela je sedela iza, on je vozio. On je jako brzo vozio, a ja imam fobije od brze vožnje jer sam imao udes sa Anabelom. Zamolio sam ga da uspori, a on tako inače vozi, brzo. On je rekao da se ne sekiram ništa, a Anabela mu je rekla da uspori, a on je nju vređao. Psovao je, ja ne mogu da citiram, to je bilo davno." - pričao je Mirko.

Anabela i Gagi su se ubacivali u Mirkovu priču, a on je onda prepričao do kraja nemili događaj kojem je svedočio.

"Video sam kako Anabela leti na žicu pored auto-puta, ona je sva krvava bila. Razvaljena usta su joj bila, dobila je podlive, u levoj dojci joj se pomerio implant. Nisam znao kako da reagujem. Kad smo ušli u auto on je počeo da divlja i rekao: "Sada idete da pevate ovakvi". Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, modra, krvava, plače... Ja sma mu rekao da treba da pređemo granicu, on je okrenuo auto i vratio nas kući, nju je bilo sramota da dođe kod moje majke. Ona nije imala gde da ode. Kako je vreme prolazilo, izgledalo je sve jezivije. Ona me je zagrlila i rekla: "Ja moram da se okupam, ja sam se up*škila". Kad ju je bacio to se desilo." - nastavio je Gavrić.

 

Ova priča potresla je i Lunu Đogani.

-Nisam ja kriva za ovo, nisam ja kriva što su se njih dvoje tukli, nemojte od mene stalno da pravite monstruma - vikala je Luna, a kada se malo smirila, Mirko je nastavio.


Anabela se istuširala kod mene u kući. Moja majka je sela sa njom, predložila joj je da prijavi to, ona je tada radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Tada su moji prijatelji držali privatnu kliniku, otišli smo da se pregleda, sve je ostalo u tajnosti. Rekali su joj da ima sve predispozicije da prijavi Gagija - govorio je Mirko.

 

Osim što su se akteri ove priče potresli, ni ostali zadrugari nisu mogli da sakriju šok i uznemirenost zbog svega što su čuli.

 


"Naravno da ne treba da se pravda, samo treba da kaže da je bilo tako i da se pokajao. Ja znam da je u tom periodu bio je narkoman, kada se mama vratila kući, videla sam da nešto nije u redu sa njom. Kada sam je pitala šta nije u redu, pokazala mi je modrice. To je bio Gagi koga ja nisam poznavala, on nije bio ovaj čovek, bio je van sebe, bio je čudan. Ja te stvari nikada neću zaboraviti niti oprostiti, on više nije taj čovek, on se izlečio, on to sada više nikada ne bi uradio. Ne mogu da dozvolim da se svi sklanjate od njega, on nije loš." - rekla je Luna.

"Ja to neću, ja sam prva pozdravila njegovo ozdravljenje. Ne treba da ponavljaš rečenicu sedam puta, izgleda kao da lažeš. Ja sam ta koja nikada nije to iznela dok nisam ušla ovde, nije ni moja majka znala, uvek sam bila tu za njega, ja sam uvek bila tu za njega, on je otac moje dece, to je za mene svetinja. Mene je zabolelo to što stalno govori da sam loša majka, sve i da sam protiv veze, trebalo bi da kaže da imam pravo, nije trebalo da me uzvlači u sve to. Meni je drago da si se promenio, zbog moje Nine. Došla je istina po svoje." - govorila je Anabela.

 

Tokom emisije Luna i Anabela su se izdvojile na garnituri te su pričale o tome što je Luna pokušala da odbrani Gagija Đoganija od svih. 

Gagi je tvrdio da je on sam želeo da se prjavi u policiju, a tokom emisije je izašao napolje, a sa njim je o svemu pričala Luna. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>