Svet

Region

Vanga: Mistični događaji tokom snimanja serije! (VIDEO)

Posebno interesovanje za neobičnu vidovnjakinju poraslo je nakon ruske serije "Vanga" snimljene 2013. godine, koja se trenutno emituje na nekoliko domaćih kanala. Mistični događaji tokom snimanja serije! 

Vanga: Mistični događaji tokom snimanja serije! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Bugarska proročica Vangelija Dimitrova, poznatija kao Baba Vanga, svojom životnom pričom i proročanstvima predstavlja nepresušni izvor brojnih zanimljivosti i vesti u savremenom dobu. Posebno interesovanje za neobičnu vidovnjakinju poraslo je nakon ruske serije "Vanga" snimljene 2013. godine, koja se trenutno emituje na nekoliko domaćih kanala.

Ovo ostvarenje podeljeno je na 12 epizoda koje prate život slavne bugarske proročice i njena čudesna predskazanja koja fasciniraju čitav svet već decenijama.
 

Kućni broj može biti izvor tuge! Jednom promenom prizvaćete sreću!



 

Tokom rada na seriji dogodili su se čudni događaji, a o njima su svedočili tvorci ostvarenja, kao i glumci u intervjuima. "Vanga" je TV format koji je zbog same tematike, od samog početka, obavijen velom misterije i onostranog. 

Glumica Ina Ćurikova, kojoj je prvobitno bila ponuđena uloga poznate slepe proročice, slomila je obe ruke, te zbog nezgode nije mogla učestvovati u projektu, ali to nije jedini čudan događaj. Reditelja Sergeja Berčukov tokom rada na seriji umalo nije udario voz. Proces snimanja je konstantno, neobjašnjivo, kasnio, a sve je prekinuto sa dolaskom glumice Elene Jakovljeve u tim.

 

Popularna ruska glumica koja je tumačila Baba Vangu u starim danima, te zbog toga prošla kroz drastičnu fizičku transformaciju, u nekoliko navrata je u intervjuima priznala kako smatra da ju je pokojna proročica "prihvatila za ovu ulogu" i odobrila da je tumači jer je prepoznala njenu mentalnu privlačnost.

 

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>