Region

Svet

Gorica Nešović o podmukloj bolesti, razvodu i ružnim komentarima!

Gorica Nešović o podmukloj bolesti, razvodu i ružnim komentarima da je raspuštenica. Sve prođe. Srećna sam što sam mogla sama da odlučujem o svojoj sudbini.

Gorica Nešović o podmukloj bolesti, razvodu i ružnim komentarima! Screenshoot/YoutubePoznata TV i radio voditeljka Gorica Nešović otvorila je dušu i pričala o podmukloj bolesti dijabetesu. Takođe i o razvodu od Slobodana Loke Nešovića, kao i o komentarima da j raspuštenica i samohrana majka.

Ona je ispričala za "Kurir Stars" kako je reagovala kada je shvatila da ima dijabetes.

- Bila sam u šoku budući da nisam imala klasične simptome kao što je, na primer, žeđ, a da slatkiši nisu na mom jelovniku. Nije mi padalo na pamet da je to uzrok mome jadu. Ali pošto sam tokom prethodnih godina više puta imala u gostima na radiju Bojanu Marković iz Plavog kruga, dosta sam znala o dijabetesu. Zapravo, dok sam bila u bolnici dve nedelje, stalno sam ponavljala sebi da se nalazim na najboljem mestu. Ono što je podmuklo u toj bolesti je što često nema simptoma, a jede vas iznutra, ali bukvalno ruinira sve organe - rekla je Gorica, a na pitanje da li ju je dijagnoza poremetila, odgovorila je:

- Jeste, ali u pozitivnom smislu. Napokon sam počela da brinem o sebi, da pratim i slušam moju divnu dr Šumarac. Zapravo to je poverenje u koje se kunem. Sve što mi kaže prihvatam kao dobro đače bez ikakvih sumnji da je to najbolje za mene. I zato se rezultati vide. Ima ljudi koji kažu "u početku nisam hteo da prihvatim insulin". To nije stvar izbora i o tome nema polemike. S druge strane, divno je što je to danas toliko jednostavno davati samom sebi, kao ispijanje vode. Ne boli, vrlo je jednostavno, a što je najbitnije, super se osećam - navela je ona.
 

Oni često zavire u vaš telefon: Lav, Rak i Riba!

Gorica Nešović je svojevremeno bila u braku sa Slobodan Nešovićem Lokom, a na pitanje kako je protekao njihov razvod, izjavila je:

- Dobro je da s bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno, odnosi treba da se neguju, nekada uspe, nekad ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor, prijateljski rastanak. I za to se valja potruditi - ispričala je ona.

Voditeljka je objasnila kako je reaguje na komentare da je raspuštenica i samohrana majka.

- Slušala sam razne, ali nema veze. Sve prođe. Srećna sam što sam mogla sama da odlučujem o svojoj sudbini, da ne zavisim ni od koga, što sam naučila da racionalizujem stvari, spoznala šta hoću a šta neću. Kad napravite listu prioriteta, sve postaje jasnije - navela je Gorica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir Stars

Povezane vesti:


>