Lepota

Ljubav & Sex

Preporođena kosa, sjaj i čvrstina! Potrebno vam je samo jabukovo sirće!

Smiriće i iritiranu kožu glave! Preporođena kosa, sjaj i čvrstina! Potrebno vam je samo jabukovo sirće! Evo kako ga trebate upotrebljavati da biste sve ovo postigli!

Preporođena kosa, sjaj i čvrstina! Potrebno vam je samo jabukovo sirće! Svet PlusJabukovo sirće je veoma blagotvorno za zdravlje, ali je i nezamenjivo u nezi vaše kose.

Jabukovo sirće ima mnoštvo blagotvornih efekata na našu kosu i kožu glave - vraća kosi sjaj, ojačava je, sprečava opadanje, oporavlja oštećenja nastala na kosi delovanjem štetnih agenasa i toplote, pomaže kod uništavanja glivica nastalih na temenu glave, a koje dovode do nastanka peruti, uklanja višak sebuma i smanjuje mašćenje kose.


Jabukovo sirće za kosu trebali biste da koristite u odnosu na to kakav konkretno problem imate sa kosom ili kožom glave.

 

Jabukovo sirće za sjaj kose


Ukoliko želite da kosi vratite sjaj biće dovoljno da jednom nedeljno isperete kosu sledećim rastvorom napravljenim od 2 kašike domaćeg jabukovog i dve šoljice mlake vode. Ovim rastvorom isperite kosu nakon pranja, sačekajte najmanje 4 minuta da rastvor odstoji na kosi i potom je ponovo isperite samo vodom.
 

Loše spavate, budite se noću!? Pun mesec i uticaj na ljude!

Jabukovo sirće za iritiranu i kožu sklonu gljivicama


Ukoliko je vaša koža glave iritirana, često osećate svrab i nelagosnost ili imate glivično oboljenje kože glave, jabukovo sirće ima antiglivična i antiseptična svojstva, koja će otkloniti nelagodnosti i izboriti se sa gljivicama, a PH vrednost kože glave vratiti u normalan balans. Jabukovo sirće za tretiranje kože glave možete koristiti tako što ćete jednu šoljicu domaćeg jabukovog sirćeta pomešati sa dve šoljice hladne vode. Rastvorom isperite teme glave i kosu celom dužinom, a prstima možete utrljavati rastvor u teme. Rastvor ostavite da deluje 10 minuta, a zatim isperite mlakom vodom.

 

Jabukovo sirće za masnu kosu i teme


Ukoliko je vaša koža glave masna i kosa se brzo masti, taj problem možete otkloniti jabukovim sirćetom, koje će se pobrinuti da eliminiše višak sebuma iz temena i time usporiti proces mašćenja kose. Rastvor za masnu kožu glave i kosu možete napraviti od dve šoljice jabukovog sirćeta i jedne šolje seckanog peršunovog lista. Peršun prelijte jabukovim sirćetom, poklopite i ostavite da odstoji u frižideru dve nedelje. Kada rastvor odstoji, dve trećine rastvora razblažite sa šoljom lake vode i time ispirite teme i kosu. Ostavite da deluje 10 minuta, a potom isperite.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>