Region

Svet

Sloba Radanović započinje novi biznis! Pevač otvara teretanu!

Sloba Radanović započinje novi biznis! Pevač otvara teretanu! Devojka Jelene Đuričanin mu je najveća podrška!

Sloba Radanović započinje novi biznis! Pevač otvara teretanu! Screenshoot/InstagramSloba Radanović ne krije koliko je srećan sa novom izabranicom Jelenom Đuričanin, ona često provodi vreme kod njega u stanu i zajedno kuju planove za pevačev novi biznis.

Pevač se skrasio pored Jelene Đuričanin. U početku su vezu krili, ali sada su se opustili pa se ljube pred komšijama i razmenjuju nežnosti ne mareći za znatiželjne poglede. Jelenina deca nisu bila tu, a komšije kažu da mališani obožavaju Radanovića.


Kada su izašli iz zgrade već je bilo podne, a susedi otkrivaju da pevač voli da se odmori, te da spavaju do kasno. Iako su očigledno bili u žurbi, izdvojili su trenutak da se posvete jedno drugom, pa je svako nastavio sa svojim obavezama.

- Jelena je stalno kod Slobe u stanu, dolazi sa decom. Zaista je ljubazna i prijatna, deluje da se odlično slažu, ni tokom perioda izolacije se nisu razdvajali, često smo ih sretali zajedno, oboje se jave. Slobu Jelenina deca obožavaju, ona je brižna majka, a i on je sjajan prema njima. Izvede ih na igralište ispred zgrade pa tu nađu neku zanimaciju, igraju košarku ili neku igru. Njih četvoro deluju kao jedna mala porodica. Pričalo se i da će se pevač iseliti iz našeg kraja jer živi u jednosobnom stanu, a kada mu devojka sa dečicom dođe puno ih je, međutim za sada su i dalje tu. Uveseljavao nas je tokom izolacije, uveče oko 11 časova počne da peva, cela zgrada ga čuje, ali ima divan glas - rekla je njihova komšinica.

Sloba je rešio da pored pevanja ima još neki izvor prihoda, te je rešio da otvori teretanu.

Credit: @PRess Serbia  


- Čula sam da sa prijateljem planira da otvori teretanu i da započne sopstveni biznis. Razmatrali su lokacije i trebalo je da bude Novi Beograd, ali od ovog kraja grada su odustali. Ovde i imamo odlične teretane, a koliko znam Radanoviću su za lokal trenutno u opticaju Bežanijska kosa i Zemun. Za sada trenira sa Jelenom ovde u kraju, ali čim otvori svoj objekat, sigurno da će tamo biti redovni. Oboje se trude da budu fizički aktivni, tako da im je to pun pogodak - priča susetka ovog para koja otkriva da luksuzni auto koji Radanović vozi zapravo nije u njegovom vlasništvu:

- Jelena uvek dolazi svojim džipom, dok Sloba ima taj BMW. Međutim, auto nije njegov! Prijatelj mu drži rentakar, i da li mu Radanović plaća ili ne, ko zna, ali od njega uzima te skupocene automobile koje vozi. Zapravo nisu u njegovom vlasništvu, samo su iznajmljeni.

Redovno ide u nabavku i u solarijum.

Slobina komšinica nam je otkrila i da se pevač ne libi da ugodi dragoj, te da često odlazi u kupovinu.

- Gotovo svakodnevno Sloba ide u nabavku, svrati do radnje i pijace, pazi da im ništa ne nedostaje, kući nosi pune kese. A pazi on i na sebe, tako da ga često sretnem kako odlazi u solarijum. Malo se ugojio, ali boja za leto mu neće nedostajati.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>