Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Kristijan Golubović potpisuje ugovor za ulazak u rijaliti!

Ulazi u rijaliti "Zadruga 4"! Kristijan Golubović potpisuje ugovor za ulazak u rijaliti! Veruje da će to biti uspešan projekat!

Zadruga 4: Kristijan Golubović potpisuje ugovor za ulazak u rijaliti! Screenshoot/Video



Četvrto izdanje Zadruge nije ni počelo, a već znamo jednog od takmičara ovog rijalitija. Naime, u pitanju je Kristijan Golubović.

Kako prenosi Pink.rs, on je potpisao ugovor sa prvim čovekom "Pink" televizije Željkom Mitrovićem.

Kristijan veruje da će "Zadruga 4" biti uspešan projekat.

"Očekujem zaista ono što nikada nije bilo do sada, na nekom većem nivou. Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo bolja priča, godine su prošle i zreliji smo i mi kao osobe i smatram da će ovo biti najbolji šou program koji je do sada viđen. Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu, zato što ona govori "Ideš opet tamo, pravićeš neke švalerske avanture", što nije tačno, to je sve šou biznis, ja sam pokušao da joj objasnim." rekao je Kristijan, a prenosi portal Pink.rs.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor televizije Pink, otkrio je šta nas to očekuje u novoj televizijskoj sezoni, a ono što će obradovati mnoge gledaoce jeste način na koji će biti koncipirana "Zadruga 4"

"U velikim smo pripremama za novu televizijsku sezonu, pored velikih broja igranih programa, zapravo televizijskih serija, naravno, okosnica će biti i rijaliti program, kao i u prethodnim godinama. I razlika u ovoj sezoni, kada je u pitanju "Zadruga 4", biće pre svega to što smo je koncipirali na taj način da to budu najprepoznatljivi likovi i zvezde iz svih prethodnih 10 sezona. Otuda i Kristijan Golubović kao jedan od onih koji je obeležio "Farmu 6", danas smo potpisali ugovor. Dobro se sećam i jedne anegdote kad sam na jednoj konferenciji rekao podatak da je te godine Pink bio gledaniji za vreme dok je Kristijan spavao, nego svi ostali televizijski programi zajedno u zbiru, što je inače bila istina, i pokazalo se u rezultatima, što sam kasnije i dokazivao, ali je bilo potpuno tačno.



U ovoj sezoni ćemo sigurno imati opet visoke rejtinge, ja bih rekao rekordne, pre svega zato što planiramo pet igranih programa i rijaliti u ovom obliku, tako da nemam nikakvih sumnji da će ovo biti jedna od najmoćnijih i najboljih televizijskih sezona, zato smo pripreme krenuli već u aprilu i maju, tako da bi bili potpuno spremni za novu sezonu. A ono što je važno za Kristijana, pored sklekova koje je obećao da će raditi na 1000 dnevno, obećao je da će pokazati novo lice, više sportsko, rekao je umetničko, pošto je i slikar, biće dosta sporta, nadam se da će nas vreme poslužiti tako da se nadam da ćemo imati više i vode, pa ako nas vreme bude više poslužilo, da imamo toga više. Kad sve ovo sagledamo, u svakom slučaju očekujem dobru, kvalitetnu i svakako uspešnu, možda čak i najuspešniju sezonu ikada." - poručio je vlasnik i direktor televizije Pink Željko Mitrović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>