Lepota

Ljubav

Vazelin za rast trepavica, kosu, podmlađenu kožu i još mnogo toga!

Jedna teglica rešava probleme, a košta manje od 200 dinara! Može se koristiti tokom čitave godine, bez obzira na godišnje doba!  Vazelin za rast trepavica, kosu, podmlađenu kožu i još mnogo toga! 

Vazelin za rast trepavica, kosu, podmlađenu kožu i još mnogo toga! Svet Plus



Vazelin hidrira kožu, pomaže u lečenju manjih posekotina, od njega rastu trepavice, a može da vam pomogne i da skinete šminku

Nepravedno zapostavljen, a sasvim povoljan vazelin možete koristiti za negu kože celog tela, kose i noktiju. Zaslužio je da ga nazovemo univerzalnim preparatom, jer kao što ga možete koristiti za osetljivu kožu oko očiju, možete i za zadebljalu kožu na laktovima ili stopalima. Efikasno hidrira suvu i ispucalu kožu, štiti je od isušivanja, a ujedno ne začepljuje pore.

Takođe, vazelin pomaže i kod manjih posekotina i opekotina, ali samo ako ga nanesete na dezinfikovanu kožu, da ne biste uz vlagu zadržali i bakterije na rani.

Ako malo vazelina nanesite na češljić, ukrotićete i najgušće obrve. Nanesite ga na rub veštačkih trepavica i lako i bezbolno ćete ih skinuti. Sa njim čak možete skinuti i fleke od šminke sa odeće. Nanesete malo, istrljate fleke i isperete.
 

Frizure koje vas čine starijom! Evo gde grešite i šta da izbegavate!




Podmlađuje i hidrira

Nepotrebno je reći da je vazelin najbolja hidratantna krema koja se koristi već decenijama. Vazelin formira barijeru na površini kože i tako zadržava vlagu štiteći prirodan proces obnove. Uz to, održava kožu blistavom i mladalačkom i pomaže da se smanji pojava finih linija i bora.

Primena vazelina odmah nakon tuširanja sprečiće da se vaša koža osuši. I da, može da se koristi u svim godišnjim dobima.

Spasiće vas šišanja

Sa suvim i rascvetanim krajevima nemoguće je napraviti frizuru čak i u salonu. Utrljajte malo vazelina na krajeve, spasiće vas šišanja, a ujedno pospešiti rast kose. Sjaj ćete lako povratiti ako malo vazelina utrljate na kožu glave pre pranja kose. Pomoću njega lako možete napraviti i „neurednu“ frizuru, dovoljno je da na ruke nanesete malu količinu i prođete njima kroz kosu.

Omekšava stopala

Pre spavanja izmasirajte stopala vazelinom, obucite čarape i ostavite preko noći. Ujutru će vam stopala biti meka i nežna. Naravno, za trajne efekte stopala morate redovno negovati vazelinom. Isto važi za omekšavanje kože na laktovima i kolenima.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Možda vas zanima kako nastaju fleke od sunca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>