Style

Ljubav

Kako izgledaju znakovi horoskopa! Škorpija ima prodorne oči!

Kako izgledaju znakovi horoskopa! Škorpije imaju prodorne oči, Ovnovi glavu u obliku dijamanta, Lav snažnu građu...

Kako izgledaju znakovi horoskopa! Škorpija ima prodorne oči! Svet PlusHoroskopski znak je deo našeg identiteta. S individualnim karakternim crtama i načinom ponašanja sopstvenog horoskopskog znaka, mnogi mogu da se identifikuju. Otkrivamo vam tipična fizionomska obeležja koja se pripisuju svakom horoskopskom znaku.

OVAN
Osobe rođene u znaku Ovna obično su mršave i nisu mišićave. Glava im je izdužena, obrve izražene. Osim toga, konture lica su izražene i podsećaju na dijamant.

BIK
Bikovi imaju široko čelo, male oči i markantnu donju vilicu. Generalno deluju opušteno i samouvereno – Bika ne možete tek tako da izbacite iz njegovog mira.

BLIZANCI
Blizanci su uglavnom mršavi i visoki: ruke, noge i vrat su im dugački. Lice je ovalno do dugoljasto, brada izražena. Blizanci zadržavaju mladalački izgled do duboke starosti.

RAK
Lice osoba rođenih u znaku Raka je tipično okruglasto. Obrazi i usne su puni, čelo lagano zaobljeno i nisko. Generalno deluje nekako detinjasto. Rakovi su često bledi, a izraz lica im je nekako naivan i zamišljen.

LAV
Lavovi po pravilu imaju snažnu telesnu građu i kvadratno lice s malim nosom i usnama. Druga optička obeležja su gusta kosa i dominantno zračenje.

DEVICA
Device imaju krhka tela, a žene rođene u tom znaku često su niskog rasta. Imaju dubok pogled (koji često deluje strogo), visoko čelo i lagano izbočena usta.
 

Sirup od ruže leči preko deset bolesti! (RECEPT)

VAGA
Tipična telesna obeležja osoba koje su rođene u znaku Vage su ovalno lice, glatka i svetla koža, te mala usta. Telo deluje atletski, a izraz lica nežan i ljubazan.ŠKORPIJA
Osobe rođene u znaku Škorpije imaju istaknut nos koji je često šiljast i bistre, prodorne oči. Brada im je malo spljoštena. Pogled im deluje magnetski, a izraz lica često ozbiljno i strogo.

STRELAC
Osobe rođene u znaku Strelca imaju zaokružen profil s markantnim nosom i bradom. Telo im je malo i masivno. Izraz lica je znatiželjan, zainteresovan i pažljiv.

JARAC
Lice Jarca je okruglo i puno, čelo visoko, a obrve izražene. Ima gustu i sjajnu kosu. Telo je ili koščato i mršavo ili vrlo sportski građeno.

VODOLIJA
Tipična Vodolija izgleda ovako: lice je obeleženo upalim očima i živahnim pogledom, a obrazi su puni. Međutim, uši su male, a usne tanke. Telo Vodolije je mršavo i slabašno.

RIBE
Ribe imaju okrugle oči i sanjalački pogled. Čelo je lagano zaobljeno, usta nisu velika, a brada je okruglasta. Telo je često prijatno zaobljeno.
 

Nedeljni horoskop: Lav sedi na dve stolice, Bik flertuje...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Prva

Povezane vesti:


>