Lepota

Ljubav & Sex

Frizure koje vas čine starijom! Evo gde grešite i šta da izbegavate!

Kosa ima veliku ulogu kada je izgled u pitanju. Sa pravom frizurom moguće je "obrisati" godine i lice učiniti mladolikim. Ipak, postoje frizure koje vas čine starijom čak deset godina! Evo gde grešite i šta da izbegavate!

Frizure koje vas čine starijom! Evo gde grešite i šta da izbegavate! Screenshoot/InstagramBar jednu od ove tri greške pravi gotovo svaka žena, a da nije ni svesna koliko kvari celokupan izgled.

Po svaku cenu se potrudite da izbegnete stilizovanje kose na ovaj način:

Razdeljak na sredini glave je velika greška, jer će dodati nekoliko godina vašem licu. Mnogo bolja opcija je napraviti razdeljak sa jedne strane. Ovako će lice biti uokvireno na pravi način i najlepše crte lica će biti istaknute. Osim toga, ovako stilizovana kosa deluje ženstvenije i razigranije.
 

Kafa, omiljeni napitak može biti i zdrav! Dodajte ova dva sastojka!

Potuno ravna kosa je dobar izbor za devojke u 20-im. Međutim, kada zađemo u zrele godine, ovakav način stilizovanja treba izbegavati. Umesto ispeglane kose birajte frizure sa loknama koje su pune volumena.
 

Ove modne kombinacije diktiraju letnju sezonu!

Ako volite da vezujete kosu u punđu ili rep, vodite računa da kosa ne bude previše slepljena uz samo teme glave. Na taj način lice će biti izloženo, a sve fine linije će biti u prvom planu.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>