Zdravlje

Ljubav & Sex

Doručak za oporavak! Topi masne naslage i izbacuje toksine!

Doručak za oporavak! Topi masne naslage i izbacuje toksine!  Preporuka je da se na ovaj način započnete jutro trt puta nedeljno. Prijatno!

Doručak za oporavak! Topi masne naslage i izbacuje toksine! Svet PlusOvaj jednostavan recept će vam pomoći da očistite telo kompletno od nakupljenih toksina, ubrzate metabolizam, ali i rešite problem zatvora. Sastojci povoljno deluju na creva, stimulišu njihov rad i obnavljaju narušenu crevnu floru.

Osim što ima zdravstvene prednosti, ovakav doručak će vam pomoći i da se oslobodnite nakupljenih kilograma. Preporučuje se da na ovaj način započnete jutro 3 puta nedeljno.

Potrebno:

Mera je jedna supena kašika

Ovsene pahuljice: 3 do 5 kašika (mogu i neke druge vrste pahuljica – ražene, zobene, heljdine pahiljice)

Speltine mekinje: 1 kašika

Čia seme: 2-3 kašike

Izrendana jabuka

Sojino mleko od vanile ili čokolade ili neko drugo mleko ili jogurt. Možete koristiti i neki prpirodni voćni ili sok od povrća.
 

Domaći džem od jagoda! Jednostavan i ukusan! (RECEPT)

Priprema:

Veče pre, čia semenke, prelijte sa malo mleka i ostavite da odstoje kako bi nabubrile. Ujutru sa čija semenkama pomešajte i sve ostale sastojke i dodajte još malo mleka ili druge tečnosti za koju ste se odlučili. 

Kako bi doručak bio još ukusniji možete dodati i malo cimeta, rendanog kokosa, lomljenog lešnika ili mleveno laneno seme. Ovaj doručak bi trebalo pojesti odma čim ustanete, kako bi se metabolizam pokrenuo i mogao da sagori više kalorija.

Nakon nedelju ili dve pirmetićete drastično poboljšanje. Imaćete više energije, nećete imati potrebu za slatkišima i nezdravom hranom, a stomak će vam raditi kao sat.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>