Style

Ljubav & Sex

Jarac, Bik i Blizanci treba da se čuvaju retrogradne Venere do 26. juna!

Jarac, Bik i Blizanci treba posebno da se čuvaju retrogradne Venere do 26. juna. Astrolog objašnjava zašto će retrogradna Venera najgore uticati baš na ove znakove horoskopa.

Jarac, Bik i Blizanci treba da se čuvaju retrogradne Venere do 26. juna! Svet PlusPeriod retrogradne Venere od 13. maja do 26. juna doneće značajne promene posebno za tri horoskopska znaka. Reč je o Blizancima, Jarčevima i Bikovima.


Blizanci

Vama je retrogradna Venera u vašoj prvoj kući. To govori da ćete vi najviše osetiti njen uticaj. Zato obratite pažnju na sve moguće promene koje planirate.

Moj vam je savet da malo mirujete, nemojte ništa renovirati, menjati. Ne kupujte nove uređaje, ne započinjite nove poslove. Prosto strpite se malo, sačekajte da Venera krene svojim pravim hodom, jer ovaj njen devijantni hod nije pogodan ni za koga, posebno za vas.

Jarac

Vi u ovom periodu povedite racuna o svakodnevnom životu. Mozda se zbog teških životnih okolnosti nametne potreba za konzumiranjem alkohola, medikamenata i psihoaktivnih supstanci – kontrolišite se, jer nije sve tako crno.

Oprez kada je zdravlje u pitanju. Hronične bolesti mogu doći do izražaja. Ukoliko osećate bilo kakve tegobe, obratite se lekaru.
 

Kako nastaju fleke od sunca, kako ih sprečiti ili lečiti?!


Bik

Obratite pažnju na koji način komunicirate sa ljudima oko sebe. Bilo da je reč o poslu, komšiluku, prijateljima ili emotivnim partnerima.

Pojaviće se „glad“ za većom zaradom, ali pazite da na tom putu ista potreba ne pojede vas. Sve sto vas je ranije opterećivalo sada dolazi do izražaja. Budite prizemni i jaki, vaše želje će se ostvariti sredinom leta.

Viber

Autor: Astrolog Aleksandra Bjeljac
Izvor: Telegraf


>