Svet

Region

Brus Vulis i Demi Mur: Razlog razvoda monogamija!

Holivudski glumci Brus Vulis i Demi Mur bili su u braku 13 godina, a konačno je otkriveno šta je pravi razlog njihovog razlaza. Razlog razvoda monogamija, što je glumac jednom prilikom i priznao.

Brus Vulis i Demi Mur: Razlog razvoda monogamija! Screenshoot/Instagram



Holivudski glumci Brus Vilis (65) i Demi Mur (57) su bili u braku od 1987. do 2000. godine i sada su sjajni prijatelji, ali u vreme razvoda to nije bilo tako.

Bivši supružnici su sada veoma bliski prijatelji nakon dve decenije od razvoda, što se nedavno moglo videti kada su vreme u karantinu zbog pandemije korona virusa proveli zajedno sa decom u njenoj vili u Ajdahu, dok je njegova sadašnja supruga za to vreme bila u Los Anđelesu.

Izgleda da su njih dvoje trenutno savršen primer dvoje bivših supružnika koji ravnopravno dele starateljstvo i brinu o svojim zajedničkim ćerkama Rumer (31), Skout (28) i Talulah (26) nakon razvoda, ali 2000. godine kada su se razvodili, njihov odnos je bio dosta drugačiji.

U karantinu s njima nije bila Brusova sadašnja supruga Ema Heming i njihove dve zajedničke ćerke Mabel (8) i Evelin (6), koje su bile u Kaliforniji.

Ova porodica je za vreme izolacije delila zajedničke fotografije sa milionima fanova na društvenim mrežama i izgleda da su uživali u društvu jedni s drugima.

Iako sada ne mogu biti vise bliski i bolji prijatelji, ovaj par je prošao kroz strašan razvod pre nego što su pronašli zajednički jezik.
 

Osim što nisu u modi, ove frizure vam vizuelno dodaju godine!





Oni su se upoznali 1987. godine na premijeri filma i njihova romansa, koja se brzo rasplamsala, je bila popularna širom sveta.

Nakon par meseci Demi je ostala trudna sa njihovom prvom ćerkom.

Prošle nedelje Demi se prisetila njihovog venčanja i postavila fotografiju sa njihove svadbe dok oko njih stoji najbliža porodica i prijatelji.




Kada se par upoznao, Demi je u to vreme bila veća zvezda od njega, ali je tvrdila da je Brus kontrolisao u to vreme i da je želeo da ona zanemari karijeru kako bi se posvetila deci i njemu.

U isto vreme, rekla je da je on želeo da bude slobodan i da radi šta želi, iako je u braku.

Brusova karijera je zatim krenula uzlaznom putanjom i vremenom par je provodio sve manje vremena zajedno i 1998. godine su objavili da se rastaju.

- Imaju probleme već 2 godine – rekao je tada izvor blizak glumcima.

Brus je jednom prilikom priznao da je monogamija nešto s čime se bori godinama i da mu nije lako:

Opisao je muškarce kao “majmune koji žele da j*bu sve”.

- Ako si heteroseksualac i ako si iskren, morate priznati da je prva stvar koju pomislite kada vidite devojku jeste “hej, hteo bih da je j*bem” - rekao je Brus tada.



Iako je Demi govorila da je on divan otac svojim ćerkama tvrdila je da je bio indiferentan prema njihovom braku i osećala je da je neveran, pa su se ubrzo nakon tih izjava i rastali.

Brus je nakon razvoda počeo ponovo da se zabavlja sa mnogim mladim devojkama i šuškalo se da se udvarao glumici Lindzi Lohan kada je imala samo 19 godina.

- Ona nije zainteresovana za Brusa Vilisa ni u kom smislu sem za kao producenta njenog sledećeg filma-  rekao je njen PR menadžer.

2009. godine Brus se venčao sa glumicom i manekenkom Emom Heming na romantičnoj ceremoniji na ostrvima Turks i Kaikos.

Demi se 2005. godine preudala za glumca Eštona Kučera, ali se par razveo 6 godina kasnije 2011. godine.

Govoreći o braku sa Brusom Demi je u svojoj autobiografiji "Inside Out" otkrila:

- Razvod nije bio lak, ali smo uspeli da otklonimo romantične emocije iz našeg odnosa i pretočili smo ih u ljubav prema našim zajedničkim ćerkama, kako bi osećale podršku od oba roditelja – rekla je Demi o odnosu sa Brusom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>