TV Show

Parovi

Aleksandra Subotić lažirala trudnoću?!

Aleksandra Subotić lažirala trudnoću?! Fanovi je isprozivali, a ona se potrudila da svima objasni zbog čega je neophodno da trudnica "nabaci" što je moguće manje kilograma tokom drugog stanja.

Aleksandra Subotić lažirala trudnoću?! Screenshoot/InstagramAleksandra Subotić je provodila vreme u gradu sa ćerkicom Magdalenom, koja se, prema njenom priznanju, izrazito raduje rođenju brata.

Subotićevu su prozivali da lažira trudnoću, a ona se potrudila da svima objasni zbog čega je neophodno da trudnica "nabaci" što je moguće manje kilograma tokom drugog stanja.

"Stomak je baš tamo gde treba da bude, srazmeran veličini moje trudnoće - petom mesecu. A ja sam trudnica koja vodi računa o svom zdravlju i zdravlju svoje bebe. Isto bih savetovala i svakoj ženi jer sada mora da nam bude najvažnije naše zdravlje i zdravlje naše bebe. Kod nas je od davnina ustanovljeno da trudnica treba da jede za dvoje, da bude što krupnija i tako dalje. A to nije dobro ni za koga, ni za bebu ni za mamu jer gojazna trudnica nije zdrava trudnica." - napisala je Aleksandra tada.

Ekipa "Paparaco lova" pratila je Aleksandru po Beogradu, a kako izgleda pogledajte i sami...Stomačić je primetan, a Subotićeva, po svemu sudeći, i te kako uživa u drugom stanju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>