Region

Svet

Region

Uprkos magli - novi film Gorana Paskaljevića! (VIDEO)

"Uprkos magli" - novi film Gorana Paskaljevića! Film je sa velikim uspehom prikazan na nekoliko međunarodnih festivala, a srpsku premijeru imao je na 48. FESTU, u martu ove godine.

Uprkos magli - novi film Gorana Paskaljevića! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeFilm prati bračni par koji slučajno sreće osmogodišnjeg dečaka izbeglicu koji je izgubio roditelje tokom putovanja do Italije. U njemu pronalaze utehu i zamenu za svog rano preminulog sina, ali nailaze na veliki otpor sredine i sopstvene porodice kada donesu odluku da zadrže dečaka.

Paskaljević je "Uprkos magli" snimao u Italiji, na italijanskom jeziku, u međunarodnoj koprodukciji (Italija, Srbija, Severna Makedonija i Francuska). U filmu igraju poznati italijanski glumci Donatela Finokjaro i Ðorđo Tirabasi, a uz njih se pojavljuje i naša mlada glumica Tamara Aleksić.
 

Serija Tajkun deveta epizoda: Simonović nije poželjan na sahrani! (VIDEO)


Srpski distributer filma "Oktobar film" i reditelj-koproducent Goran Paskaljević ustupili su film gledaocima Javnog servisa, kako bi prvi u svetu mogli da ga vide na televiziji u subotu, 9. maja u 23.35 časova na Prvom programu RTS-a.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>