Region

Svet

Jezive pretnje sina Sinana Sakića! Živu ću te zapaliti...

Jezive pretnje sina Sinana Sakića! "Živu ću te zapaliti , i uživati u svakom tvom jecaju". Sabina Sakić podnela je krivičnu prijavu protiv Rašida Sakića, a pretnje je prijavila nadležnim organima u Beogradu i Loznici.

Jezive pretnje sina Sinana Sakića! Živu ću te zapaliti... Screenshoot/Instagram



Sabina Sakić optužila je Rašida Sakića, sina iz prvog braka njenog pokojnog supruga Sinana Sakića, da je pre dva dana podmetnuo požar u njihovoj porodičnoj kući u Loznici, a sada je objavila i pretnje koje su, kako kaže, ona i njena ćerka Đulkica dobijale od Rašida.

Sabina Sakić podnela je krivičnu prijavu protiv Rašida Sakića, a pretnje je prijavila nadležnim organima u Beogradu i Loznici.

Ona je pomenute poruke objavila i na Fejsbuku, a u njima je, kako se navodi, Rašid napisao da "će ih sve zaklati i da neće robijati ni dan", te da će "uživati u svakom Đulkicinom jecaju".

On je dodao i da ih nikada nije voleo, a Sabina kaže da živi u strahu zbog svega što se dešava.

- Ne mogu da dođem sebi. On ima, pored srpske, i Interpolovu poternicu. Gledam da sve ljude poštujem, da se ponašam u skladu sa svim merama, a onda mi se desi nešto ovako. Jako sam potresena, jer su u toj kući mogla da spavaju deca. I šta bi onda bilo? On hoće da preti, a da to ne izađe u javnost. Pretnje sam objavila da ljudi vide na šta je taj čovek spreman. Sve nas mrzi. Mrzeo je svog oca. Mi smo sve pretnje predali tužilaštvu. Kuću je zapalio u tri u sata posle ponoći. To se on sveti. Nema granice ni u čemu. Sad će godišnjica smrti mog muža i, umesto da ga žalimo u miru, dešavaju se ovakve stvari - tvrdi Sabina za pomenuti list.

Ovim povodom oglasila se i Đulkica, Sinanova ćerka.

- Pre nekoliko dana mi je slao pretnje. I, evo, ostvario je. Sve možeš da kupiš, ali ono što je moj otac ostavio meni - ne. On je ovim potezom samo dokazao da nije Sinanov sin, niti će ikada biti. Moj otac je bio satkan od duše, a ovaj monstrum od zla. Preživela sam smrt svog oca. To je za mene bilo najsvetije, ljubav koju mi je dao. Ničim me ne može povrediti Rašid - rekla je Đulkica za "Kurir".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>