Zadruga

Parovi

Oglasila se Milica Mitrović: Nema potrebe da pišete gluposti!

Oglasila se Milica Mitrović povodom prozivki koje su upućene zbog toga što je Luna u nehigijenskim uslovima u zatvoru. Luna neće da se presvlači, nema potrebe da pišete gluposti!

Oglasila se Milica Mitrović: Nema potrebe da pišete gluposti! Screenshoot/Youtube



Već nekoliko dana, fanovi Lune Đogani svakodnevno prozivaju produkciju „Zadruge“ zbog toga što je Luna u nehigijenskim uslovima u zatvoru, gde nema ni toalet ni čistu garderobu da se presvuče. Zbog ovih prozivki, reagovala je Milica Mitrović ili Velika šefica, kako je zovu učesnici rijalitija.

– Luni je sve obezbeđeno. U tom delu ima i WC i tuševe. Neće da se presvlači i nema potrebe da pišete gluposti – odmah je reagovala Milica Mitrović na jednu od prozivki.

Da podsetimo sve, Luna ni sinoć nije prisustvovala emisiji u "Zadruzi". Ona je i dalje u zatvoru, gde se odmara nakon stresnih situacija koje je imala nakon što ju je Marko Miljković ostavio.

Inače, na račun produkcije su bile upućene prozivke zbog navodne zmije koje je viđena u zatvoru, svega nekoliko metara od dušeka na kom leži Luna. Međutim, to nije bila zmija, već pramen nadogradnje kose. Taj pramen je ostao još od Tare Simov, koja je skoro bila u zatvoru.

 

Fetić prozvao Zihu Karišik: Neka uđe, pošto voli da se petlja! (VIDEO)


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>