Region

Svet

Region

Serija Tajkun, osma epizoda: Novi tužilac! (VIDEO)

Serija "Tajkun" osma epizoda "Novi tužilac", biće emitovana u nedelju 3. maja na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS1 u ponedeljak 4. maja u 20:15 časova. 

Serija Tajkun, osma epizoda: Novi tužilac! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U predhodnoj epizodi:

Biznismen Vladan Simonović potpisao je sa svojim dugogodišnjim telohraniteljem, Balšom, ugovor o suvlasništvu nad jednom firmom. Balša kaže da je pronašao način kako da sredi problem sa tužiteljkom Jovanom Nestorović koja je sa puno žara istraživala Vladanovo poslovanje. 

Balša zna da je Jovana iz nehata počinila zločin i savetuje joj da uspostave međusobno poverenje. On će da joj pomogne u svemu što joj pravi probleme i veruje da njih dvoje imaju puno zajedničkih poslova koje bi trebalo da završe. Vladan pretpostavlja da bivši poslovni partner, Dušan Mirčev, sprema njegovu likvidaciju.
 

Sok od paradajza u borbi protiv 10 zdravstvenih problema!

Osma epizoda:

Policijski inspektor obavesti Balšu, saradnika biznismena Vladana Simonovića, da su inspektor Nikola Božović i tužiteljka Jovana Nestorović degradirani i da je sada istragu protiv Simonovića preuzeo tužilac Mišić. 

Balša veruje da će Mišić potražiti doušnika iz Simonovićeve kompanije Sigma, koji je radio za tužilaštvo. Vladan nije siguran da taj doušnik uopšte postoji. 

Jovana Nestorović saopšti Kseniji, koja je poverljivi saradnik tužilaštva, da ne može nikako da je zaštiti od Mišića. S druge strane, Vladan je odlučio da ne kupi kombinat "Dunav", što naiđe na veliko nezadovoljstvo njegovog sina, Bojana, koji je verovao da će "Dunav" biti firma koju će on moći samostalno da vodi.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>