Zdravlje

Ljubav & Sex

Peršun pospešuje cirkulaciju i skida otok sa nogu! (RECEPT)

Narodni lek koji ne treba zaboraviti! Peršun pospešuje cirkulaciju i skida otok sa nogu! U periodu kada se temperature povećavaju, ovaj problem postaje sve učestaliji.

Peršun pospešuje cirkulaciju i skida otok sa nogu! (RECEPT) Svet Plus
Otok je zapravo povećana količina vode u međućelijskom prostoru, a može nastati iz više razloga. Vrućina, problemi sa krvnim sudovima, poremećaj rada bubrega, trudnoća, srčana insufijencija, hormonski poremećaji, sve su to okidači ove pojave.

 
Narodna medicina za sve ima rešenje, pa tako i za otečene noge. Prirodni lekovi su uvek mnogo bolja zamena za rešenja savremene medicine, a u većini slučajeva i mnogo efikasniji. 

 
Ukoliko vas muče otekle noge, napravite napitak od peršuna. On će sav višak tečnosti izbaciti i olakšati tegob, a osim toga pospešiće cirkulaciju krvi.


Za pripremu vam je potrebna cela biljka, i listovi, ali i koren.
 

Čarobni napitak za jak imunitet! Pije se jednom dnevno!


Priprema: 


U blender stavite ceo peršuni, dobro izmiksajte, a zatim tu smesu stavite u šerpu. Prelijte sa 500 ml ključale vode i ostavite da odstoji preko noći. Ujutru procedite i popijte u toku dana. Najbolje bi bilo piti 3 puta tokom dana. 

 

Napitak se pije 2 dana uzastopno, nakon čega se pravi pauza od 3 dana. Ciklus se može ponoviti još 3 puta.


Već nakon prvog dana, primetićete smanjenje otoka. 

Još jedan odličan recept koji može poslužiti i kao večera, pomoćiće vam kod izbacivanja tečnosti iz organizma:

Jedan veći paradajz, pola veze peršuna, malo vode, soli na vrh noža i bibera po želji samleti u blenderu i odmah popiti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>