Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 28. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. april 2020. godine na portalu Svet Plus. Ovan posvećen poslu, Bik zadovoljan, Jarac dolučan, Vodolija se dvoumi, Ribe srećne... Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 28. aprila 2020. godine! Svet Plus

OVAN


Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu, uslediće neke posledice. Potrudite se da menjate svoj stav. Partner vam je veran i posvećen. Osećate se zadovoljno. Povedite računa o tome da jačat svoj imunitet.

 

BIK


Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da budete prihvaćeni od strane istog. Moguće je da voljena osoba smatra da imate neka preterano stroga pravila. Problemi sa leđima.BLIZANCI

Moguće je da niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sledeći poslovni korak. Biće vam potrebno vreme da izanalizirate situaciju. Postoje manji problemi između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više sati kvalitetnog sna.

 

RAK


Dajete svoj maksimum na poslovnom planu i nadate se da ćete postići bolje rezultate nego pre. Bolje vreme za vas dolazi. Moguće je da između vas i voljene osobe nije baš sve idealno. Menjajte loše navike.

 

LAV


Očekuje vas opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati preveliki broj obaveza, a odnos sa kolegama je odličan. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koja vam se dopada. Manji problemi sa nogama.

 

DEVICA


Moguće je da niste sasvim zadovoljni situacijom na ovom polju ali ćete dati svoj maksimum da to poboljšate. Dopada vam se osoba koja bi mogla biti drugačijeg porekla ili je povezana sa inostranstvom. Problemi sa kostima.
 

Nedeljni horoskop: Vaga problem sa partnerom, Devicama kasni novac...

Šta leče med i kopriva?! Ona čisti krv i samo dve kašike čine čudo!


 

VAGA


Vaši rezultati zavise samo od truda koji uložite u svoj posao. Važno je da se organizujete najbolje što možete. Potrebno je da pronađete način da budete otvoreniji u kontaktu sa voljenom osobom. Iscrpljeni ste.


ŠKORPIJA


Potrebno vam je još dosta vremena kako biste mogli da sprovedete u delo sve ono o čemu ste maštali. Skupljate hrabrost da napravite prvi korak prema jednoj posebnoj osobi koja vam se dopada. Problemi sa nesanicom.

 

STRELAC


Imate utisak da o vama kruže neke netačne glasine. Potrudićete se da promenite mišljenje svoje poslovne okoline... Deluje vam da voljena osoba više nema ista interesovanja kao i vi. Mogući su problemi sa leđima.

 

JARAC


Očekuje vas saradnja sa inostranstvom. Povoljan je dan za daleke puteve. Pred vama su neka važna dešavanja. Ne odustajete lako i želite da pridobijete pažnju jedne zanimljive i atraktivne osobe. Proverite krvnu sliku.

 

VODOLIJA


Možete da očekujete manje probleme na polju finansija. Rešićete sve ako se budete oslanjali na svoj instinkt. Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da to nije uredu. Ne trpite nikakav vid kontrole. Moguće je da ste pod stresom.

 

RIBE


Očekuje vas važan razgovor sa nekom osobom iz poslovnog okruženja koja će vam preneti bitne informacije. Došlo je vreme da odlučite da li želite da uđete u vezu sa osobom koja vam se udvara. Povedite računa o bubrezima.


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>