Style

Ljubav

Horoskop: Zbog čega Lav očekuje da ga svi vole?

Lav očekuje pažnju, smatra da zaslužuje sam centar pažnje, dominaciju i kraljevski tretman... Zbog čega Lav očekuje da ga svi vole, evo šta kaže horoskop...

Horoskop: Zbog čega Lav očekuje da ga svi vole? Svet Plus



Lav očekuje pažnju, smatra da zaslužuje sam centar pažnje, dominaciju i kraljevski tretman. Nekima je zbog toga simpatičan, a drugi ga smatraju uobraženim. Koje su karakteristike ovog horoskopskog znaka?

Neki bi rekli da je lav lenj, ali to nije tačno. On samo ne troši energiju na nebitne stvari. Ume biti vredan kada zna da mu sledi slava i ostvarenje snova. On zna i da se zabavlja, a kad se odmara čini to sa stilom. Kod njega važi pravilo ili se radi ili se uživa, nema između. Ovaj horoskopski znak obožava adrenalin i zabavu, zbog toga je zabavan drugima. Neki bi rekli pravi partymanijak, jer dobre žurke ne propušta, a na lošim se ne pojavljuje.

On voli život i ljude. Drži se onog pravila voli život, pa će i život voleti tebe, ali i voli ljude, pa će i oni voleti tebe. Zbog čega mu je bitno da ga drugi vole? E pa da bi bio „kralj džungle“ mora imati svoje podanike koji će mu se diviti.
 

Bik je veoma stabilan znak, jak, staložen i strpljiv!




Mnogi ga smatraju uobraženim i nedostižnim. Njegovo srce je teško osvojiti i vrlo je izbirljiv, ali onome ko to uspe slede romantični dani. Voli da flertuje, da zavodi, ali ne voli da osvaja. Trudiće se samo oko jedne osobe za koju smatra da je vredna njegove pažnje. Na druge neće trošiti energiju, jer zašto bi.

Lav je uvek zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli. Ne zna uvek ljubav da pokaže, ali on voli svim srcem.
 

Dobar imunitet: Kako do vitamina D kada smo u kući čitav dan?





Šarm je karta na koju igra ovaj horoskopski znak. Ukoliko je nešto zabrljao pokušaće sve da šarmira kako bi to zaboravili.

Onima koji ga ne poznaju dovoljno dobro mogu delovati čudno, ali kada ga bolje upoznaju vrlo brzo shvate zbog čega Lav očekuje da ga svi vole.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>