Region

Svet

Milan Petković i Mirko Gavrić: Kako vam se dopada spot 22?! (VIDEO)

Kako vam se dopada spot 22?! Milan Petković i Mirko Gavrić su u toku boravka u rijalitiju zajedničkim snagama napisali pesmu posvećenu ljubavi Stefana Karića i Dijane Milojković. 

Milan Petković i Mirko Gavrić: Kako vam se dopada spot 22?! (VIDEO) Svet PlusDijana Milojković je preminula u 33. godini posle duge borbe sa teškom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu.

Takmičar "Pinkovih zvezda" Milan Petković iskomponovao je pesmu za Dijanu i Stefana, nakon što mi je Karić ispričao njihovu ljubavnu priču.

"Kada mi je ispričao svoju ljubavnu priču, napisao sam pesmu za dvadeset minuta. Spominje se Dino Merlin u pesmi, jer su se smuvali na koncertu Merlina. Takođe, spominjen pramen kose, jer mi je pričao da je pronalazimo pramenove njene kose po krevetu." - objašnjavao je pevač.

Dok je slušao Milana kako peva, Karić nije uspeo da obuzda suze, kao ni ostali takmičari koji su bili prisustni.

Sada možete pogledati spot i nešto izmenjenu verziju pesme, za koju je muziku pisao Milan Petković, a tekst zajedničkim snagama Gavrić i Petković.

U spotu možete videti Ivanu Krunić, Filipa Reljića, Kendija, Sanija i Nataliju i mnoge druge...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>