Region

Svet

Region

Serija Tajkun, sedma epizoda: On zna da je počinila zločin! (VIDEO)

On zna da je počinila zločin! Serija "Tajkun" sedma epizoda biće emitovana u nedelju 26. aprila na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS1 u ponedeljak 27. aprila u 20: 15 časova. 

Serija Tajkun, sedma epizoda: On zna da je počinila zločin! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
U predhodnoj epizodi:

Tužiteljka Jovana Nestorović revoltirana je zbog toga što je njena bivša ljubavna partnerka, inače saradnica u Tužilaštvu, počela da je ucenjuje kompromitujućim video snimkom. 

Jovana bes iskaljuje na Kseniji od koje očekuje da joj da dokaze koji će biznismena Vladana Simonovića odvesti na sud. Ništa manje oštra Jovana je i prema inspektoru Nikoli Božoviću, koji gaji ljubavnu naklonost prema njoj, jer je pustio Vladana iz pritvora. 

Vladan ode u posetu kod obolelog biznismena Dušana Mirčeva kojeg sumnjiči da stoji iza ubistava ljudi koji su nekada sarađivali sa Vladanom.
 

Šta se to sada gomila u Nemačkoj?! Nije u pitanju toalet papir!

Sedma epizoda serije "Tajkun":

Biznismen Vladan Simonović potpisao je sa svojim dugogodišnjim telohraniteljem, Balšom, ugovor o suvlasništvu nad jednom firmom. Balša kaže da je pronašao način kako da sredi problem sa tužiteljkom Jovanom Nestorović koja je sa puno žara istraživala Vladanovo poslovanje. 

Balša zna da je Jovana iz nehata počinila zločin i savetuje joj da uspostave međusobno poverenje. On će da joj pomogne u svemu što joj pravi probleme i veruje da njih dvoje imaju puno zajedničkih poslova koje bi trebalo da završe. Vladan pretpostavlja da bivši poslovni partner, Dušan Mirčev, sprema njegovu likvidaciju.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
Ne zaboravite da lajkujete SVET PLUS 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>