Lepota

Ljubav & Sex

Kosa: Nekoliko godina unazad uz pomoć novih nijansi!

Da li želite promenu? Ako je tako, uvek je tu kosa... Nekoliko godina unazad uz pomoć novih nijansi! Osam opcija koje su potpuno nov i moderan način farbanja.

Kosa: Nekoliko godina unazad uz pomoć novih nijansi! Screenshoot/InstagramKosa osa je „okvir“ za lice, koji značajno utiče na to kako drugi doživljavaju naš izgled. Ponekad, da biste se „izgubili“ na par godina i izgledali odmorno, dovoljno je da promenite frizuru i odaberete pravu nijansu kose. Ali, kako ne pogrešiti?

Naravno, postoji univerzalni savet: odaberite boju za jedan ili dva tona svetliju (ili tamniju - za plavuše) od prirodne nijanse. Kako odrediti svoju prirodnu boju ako već duže vreme koristite kolorističke usluge? Vrlo jednostavno: pogledajte koren! Međutim, ponekad je potrebno više specifičnosti.


Boja meda

Za vlasnice zlatne kose topla medena plava kosa će dati posebnu notu. Ona će dodati malo romantike celokupnom izgledu, a takođe će omekšati crte lica i osvežiti ton. Ako tvrdoglavo više volite tamnije nijanse, isprobajte ombre i med isključivo na delu uz lice.


Pšenična nijansa

Ne zaboravite plemenite klasike! Ova opcija je pogodna za gotovo sve devojke sa plavom kosom: svetliji pramenovi vizuelno ističu unutrašnji sjaj lica. Ako ne volite eksperimente, slobodno ga izaberite.


Nijansa šampanjca

Šampanjac je opcija za one koje su oduvek bile platinaste plavuše. Previše plava kosa snižava nivo kontrasta, što znači da je vaš prijatelj blago lagano zatamnjivanje. Karakteristike lica će se istaknuti živopisnije, a to automatski deluje na „podmlađivanje“ izgleda.
 

Spremite se da zablistate! Top 5 stajlinga za proleće 2020. godine!


Topli kesten

Topli kesten uopšte nije dosadan! Takva nijansa će dodati koži sjaj poput pravilno odabranog hajlajtera. Prijatelji i poznanici će vas verovatno pitati gde ste se dobro odmorili.Ledena čokolada

Čokoladni tonovi uokviruju lice, ističu jagodice i čine crte lica oštrijim. Ne bojte se, nećete izgledati kao gotska princeza, jer danas brendovi nude puno nijansi za organsku sliku izgleda.
 

Ženstveni trend koji ne prolazi! Cvetni dezeni u modi!


Karamela

Brinetama preporučujemo da se zadrže na pramenovima karamele. Minus ove nijanse - morate da posvetlite deo kose. Plus - samo odaberite nekoliko pramenova. Uz to, ova opcija izvanredno maskira sedu kosu.


Zaključak: 

Danas su aktuelne prirodne nijanse bez izrazito svetlih nijansi, jer mogu skrenuti pažnju na nesavršenosti i naglasiti promene povezane sa godinama. Ako zaista želite da se „prepustite“, sledite glavno pravilo - ne stavljajte akcenat na lice.

Viber

Autor: O.J
Izvor: cosmopolitan.rs

Povezane vesti:


>