Region

Svet

Region

Striming gigant Netflix želi da otkupi film Južni vetar! (VIDEO)

Globalni striming gigant izneo ponudu za najgledaniji bioskopski hit i seriju sa Milošem Bikovićem! Striming gigant Netflix želi da otkupi film "Južni vetar" potvrdio je reditelj Miloš Avramović.

Striming gigant Netflix želi da otkupi film Južni vetar! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Miloš Avramović je otkrio da je postojala ponuda i od HBO Europe, ali su ti pregovori propali jer su prava za Rusiju i druge zemlje već ustupljena.

Netflixu Avramović ne bi dao film "tek tako", ali razmišlja o ozbiljnom paketu - prvi i drugi deo filma i serija zajedno!

"Film neću da dajem samo da bismo dospeli na Netflix. Da ga stave bez reklame i smisla, i da još finansijski budem u minusu, jer to što treba da se dostavi uz film košta mnogo. Već sam imao tu ponudu, ali Netflix da bi uvrstio film u ponudu traži gomilu prevoda, materijala, raznih eksporta, svašta nešto. Probaćemo da ponudimo drugi deo filma, seriju i prvi deo kao jedan ozbiljan paket. Takođe, imali smo ponudu i od HBO Europe, ali su oni odustali jer smo prava na emitovanje već prodali Rusiji i zemljama u regionu," rekao je za "Film i TV" Avramović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>