Zadruga

Parovi

Bane Čolak poručio Ivani: Dobro si glumila, izdala si me kao čoveka!

Bane Čolak je imao video poziv sa Ivanom Krunić u kome je saznao da je ona zaista raskinula sa njim,  pa je to bila tema i u "Pretresu nedelje". Čolak poručio Ivani: Dobro si glumila, izdala si me kao čoveka!

Bane Čolak poručio Ivani: Dobro si glumila, izdala si me kao čoveka! Screenshoot/Youtube



Bane Čolak je nastavio da iznosi svoje nezadovoljstvo, a zatim je ustala i Jovana Tomić Matora:

"Mnoge stvari znam, iz poštovanja neću, isto tako znam ko je bivši dečko, objasnila mi je celokupnu situaciju, ali ja neću biti kao ona. Bio sam njena najveća podrška... Zna ona i znaju gledaoci šta sam rekao. Ona je meni pričala da sam idealan muškarac, ljubav njenog života, da nije imala boljeg muškarca. Moj stav je da je ona sela sa porodicom napolju, sa menadžerom i popričala." - istakao je Bane.

"Bane je nju davio, to mu je najveća greška. Ali ću da objasnim jednu stvar. Kada sam govorila Banetu da to ne radi, Ivana mi je govorila da joj to ne smeta i da se ne mešam ja. Ivana je rekla da bi gazila preko mrvih zbog karijere... Banetu sam rekla danas posle poziva da mislim da ga nije ni volela. Bane kao da voli da pati, to ga ispunjava nešto. Mislim da je bio zaista nesiguran u Ivanu i da ga je ovo plašilo najviše." - istakla je Mator

"Samo ću da joj poručim: "Sve što si rekla si pogazila. Ako onoliku ljubav može da pogazi sve to... Onda to nije bila ljubav. Dobro si glumila, izdala si me kao čoveka. Nije mi žao, ali treba da je bude sramota kada legne večeras, 1% nisam ovo zaslužio." - poručio je Čolak.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>