Zadruga

Parovi

Najveća laž Lune Đogani! Anabela je otkrila... (VIDEO)

Najveća laž učesnice rijalitija "Zadruga 3" Lune Đogani! Njena majka Anabela Atijas je otkrila... Luna nije bila tu da to čuje!

Najveća laž Lune Đogani! Anabela je otkrila... (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Sinoć se u rijalitiju  "Zadruga 3" održala emisija "Pitanja novinara", umesto izbacivanja.

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković nisu bili za crnim stolom, navodno jer Đoganijevoj nije bilo dobro.

Jedno od pitanja bilo je upućeno njenoj majci Anabeli Atijas, a glasilo je - koja je najveća laž koju je Luna izrekla u "Zadruzi" i što sve ove godine skriva vezu sa Gastozom.

- Kako možeš da dozvoliš da ovaj tamo Anabel (Đedović) etiketira tvoje dete kao narkomana - vikao je Gagi na Anabelu.

- To je rekao tvoj brat. Najveća laž koju je Luna iznela je da je imala poziv sa mnom i da sam joj ja rekla da raskine sa Markom. Ono za marihuanu je smešno, jer nije rekla tačno. Novinari su me zvali i ponudili mi četiri opcije - džoint, trava, vutra i marihuana. Andrej je pročistio snimak i slušao, nigde se ne čuje šta je rekla. Luna, Andrej i ja nikad u životu nismo seli i pili zajedno, a kamoli da gledamo seriju i da duvamo zajedno. To veze sa životom nema, to je takva laž. Onda je slagala to za vozačku, to je lupila. Ja sam nju prepisala u drugu školu.

- Najveća laž posle te da sam je zvala privatno, u ovoj "Zadruzi", kad je rekla da je pobegla od mene i da sam je ja naterala da raskine. Ja sam uvek imala mišljenje o Marku, ali nisam ga iznosila ako ona nije započinjala tu temu, kada je raskinula ja sam je podržala. Kada mi je sve to rekla, rekla sam joj: "Ti si luda, ti si Luna, treba da uživaš, kako možeš da dozvoliš da te vaspitava dečko koji nema ni kučeta ni mačeta". Htela sam da joj dignem samopouzdanje i da je zaštitim ako dođe do nekih greški. To za Gastoza nije istina, oni su imali šemu, jesu prijatelji, i dan danas kad se vide je poštovanje, on joj je veći prijatelj koji je bio u najtežim momentima, nego ovi sad što je štite od majke - rekla je Anabela.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>