Style

Ljubav

Horoskop do 20. aprila 2020. godine! Sunce u Biku!

Horoskop do 20. aprila 2020. godine! Sunce u Biku zna kako da usmeri svoju energiju ka stvaranju života i da uživa kao pravi hedonista u svakodnevnim stvarima.

Horoskop do 20. aprila 2020. godine! Sunce u Biku! Svet Plus



Subota i nedelja 18. i 19. april 2020. godine su posvećeni Merkurovim aspektima, budući da će napraviti sekstil sa Venerom (u subotu) i Marsom (u nedelju).

Merkur udružen sa Venerom nam daje mogućnost da se kreativno izrazimo putem reči, ali i da sa lakoćom pokažemo svoje emocije. Konverzacije sa drugima postaju protočne, lagane i zabavne, naglašena je lepota pokreta, pa možemo stvarati razne umetnine rukama ili uživati u plesu.

Ovu kreativnu, maštovitu stranu će podržati i prolazak Meseca kroz znak Riba, što nam omogućava da još lakše budemo protočan kanal za svoje ideje. 

Sa druge strane, kako će Merkur napraviti i sekstil sa Marsom u nedelju, misli se ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Budući da su um i telo aktivno angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta, na pravom smo putu da manifestujemo sjajne stvari.

Ovaj aspekt naglašava spretnost, preciznost i efikasnost.

Postoji potreba da se otvoreno govori o onome što se misli i lako bivamo motivisani da ostvarimo nove projekte.

Važno je da uspostavimo veštinu komunikacije koja će omogućiti da se svi planovi sprovedu sa najviše jasnoće i brzine. Takođe, data nam je prilika da sprovedemo u akciju sve ono što se rodi kao nova ideja ili otrkiće, što rađa optimizam i podiže našu vibraciju.
 

U noći pred Vaskrs: Jaje, bosiljak, zdravac i dren!





U nedelju uveče, Sunce će ući u znak Bika, pa je pred nama mesec dana u kojem će nam biti data mogućnost da radimo sa materijom, i odatle stvorimo sve one lepe stvari koje želimo za sebe.

Sunce u Biku zna kako da usmeri svoju energiju ka stvaranju života i da uživa kao pravi hedonista u svakodnevnim stvarima.

Odatle veoma lako može uspostaviti pozitivne emotivne odnose, kao i bliskost. U narednom periodu biće naglašena čučnost, senzualnost, zainteresovanost za umetnost i stvaranje stabilnosti na svim životnim poljima. Možete razmisliti šta je to što vi želite da materijalizujete i ostvarite u danima koji nam dolaze.

“Privlačenje prosperiteta je isto kao privlačenje bilo čega drugog u životu; to podrazumeva da nisi ovistan o tome i da mu ne prepuštaš moć nad životom u bilo kom smislu.”

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>