Style

Ljubav

Najzdravija boja za vaš znak horoskopa! Ova boja vas smiruje!

Najzdravija boja za vaš znak horoskopa! Ova boja vas smiruje! Osetljive Rakove umiruje bela, tirkiz štiti Strelca od loše energije...

Najzdravija boja za vaš znak horoskopa! Ova boja vas smiruje! Svet Plus




OVAN  21. 3. – 20. 4.

Svojstva boje: jarko crvena odgovara vašoj energičnoj i impulsivnoj prirodi, daje vitalnost, podstiče borbenost i preduzimljivost. Jača seksualnost i budi strasti.

Primena: snažne vibracije ove boje ubrzavaju cirkulaciju i pokreću rad mišića. Treba da je nosite kad vežbate, a izbegavajte je ako imate povišen krvni pritisak.

ASTRO SAVET: previše crvene pokreće agresivnost i može izazvati nesanicu. Kada ste prenapregnuti nosite plavo, opustićete se. Plava spavaća soba je pravi lek za nesanicu.



BIK  21. 4. – 20. 5.

Svojstva boje: zelena harmonizuje energiju duha i tela, daje nadu i mudrost. Oslobađa od stresa, uzrokuje emocionalnu stabilnost i potencira vaš šarm.

Primena: ova boja stimuliše rad mozga i usklađuje srčani ritam. U ishrani treba da koristite zelene namirnice, pokreću metabolizam i oslobođaju viška kilograma.

ASTRO SAVET: zelena omogućava harmonizaciju misli i smanjuje nervozu. Pored česte primene u garderobi, vama će prijati i gledanje u zelenilo, opustićete se i rasteretiti negativnih misli.



BLIZANCI  21. 5. – 20. 6.

Svojstva boje: indigo plava donosi unutrašnji mir i utiče na koncentraciju i duhovnost. Smiruje nemiran duh i omogućava da se oslobodite hronične nervoze.

Primena: pluća su osetljiva, a indigo plava je pravi “melem” za disajne organe, podstiče razmenu kiseonika. Nosite plave majice, a šal u toj nijansi umiruje rad štitne žlezde.

ASTRO SAVET: ova boja jača samopouzdanje, U garderobi te nijanse delovaćete autoritativno i ostaviti snažan utisak na druge.



RAK  21. 6. – 22. 7.

Svojstva boje: mada bela nije boja, važna je jer sadrži ceo spektar i ima zaštitnu moć. Vi ste emocionalno veoma osetljivi i zato nosite belo koje deluje kao zaštita od štetnih, spoljnih uticaja.

Primena: skloni ste da upijate negativnu energiju drugih zato je belo pravi izbor, jer odbija depresivne osobe i šalje poruku da ste iskrenih misli, namera i osećanja.

ASTRO SAVET: frekvencija bele čuva od bolesti. Bela svetlost se terapeutski pokazala korisna u lečenju raka i poremećaja u ishrani, boravite u belim prostorijama.



LAV  23. 7. – 22. 8.

Svojstva boje: narandžasta pojačava hrabrost, podstiče vitalnost organizma, samopuzdanje i optimizam. Daje dovoljno snage  za postizanje ambicioznih ciljeva.

Primena: noseći narandžasto naglašavate individualnost i pozitivne osobine. Ova boja potencira izdržljivost i omogućava da lakše savladate životne izazove.

ASTRO SAVET: u narandžastim tonovima održavate mladalački duh i izgled, zato koristite maske za lice od šargarepe, pomorandže. Pazite, ova boja podstiče apetit, izbegnite kuhinju u ovoj nijansi. 



DEVICA  23. 8. – 22. 9.

Svojstva boje: sivo simboliše praktičnost i daje smirenost. Deluje elegantno i idealna je za poslovne sastanke. Nije dominantna i do izražaja dolazi ličnost osobe koja je nosi.

Primena: ova boja omogućava da postignete mentalnu ravnotežu, jer je spoj suprotnosti, crne i bele, pozitivnog i negativnog, pomaže da manje analizirate i osećate se sigurno.

ASTRO SAVET: ponekad izađite iz okvira sive, drugi mogi steći pogrešan utisak da ste emotivno hladni, kombinujte je sa crvenom, delovaćete pristupačnije.
 

Retrogradna Venera! Planeta ljubavi nekome donosi raskid!





VAGA  23. 9. – 22. 10.

Svojstva boje: ružičasto odražava vedrinu, društvenost, i otakriva da imate razvijen smisao za lepo, kao i da ste prefinjeno elegantni. Podstiče kreativnost.

Primena: drugima o vama govori da težite čistoj ljubavi. Kad ste u ružičastim tonovima, lako uspostavljate komuniakaciju, a agresivne tipove odbijaju njene nijanse.

ASTRO SAVET: primećeno je da ružičasta i pink podstiču kreativnost, zato se preporučuje bar detalj garderobe u ovim tonovima, posebno ako se bavite kreativnim poslom.


ŠKORPIJA  23. 10. – 21. 11.

Svojstva boje: tamnocrvena je najerotičnija boja koja budi potisnute strasti. Nosi veliku, ali prikrivenu energiju koja tinja i pokreće plimu snažnih, dubokih emocija.

Primena: elegantna boja odgovara jakim ličnostima, odiše sksipilom kome je teško odoleti. Ukazuje da je ko je nosi zahtevna, složena, i ponekad i tajanstvena ličnost.

ASTRO SAVET: poboljšava rad debelog creva, urogenitalnog trakta, osim kada su organi upaljeni, tada je treba izbegavati. Bordo veš budi snažne erotske vibracije.



STRELAC  22. 11. – 21. 12.

Svojstva boje: tirkizna boja je zaštitnik putnika i istraživača. Donosi sreću svima koji su avanturisti i vole izazove. Vesela je, a daje duhovnu ravnotežu i mudrost.

Primena: osim garderobe ovih tonova, preporučuje se i poludragi kamen tirkiz, jer čuva od ljubomore drugih, kao zaštita od negativnih misli i zlonamernih osoba.

ASTRO SAVET: ova boja kao i poludragi kamen na nekim osobama izgube sjaj ili deluju beživotno, to je pokazatelj bolesti. Tada nosite ciklama boju - obnovićete energiju.



JARAC  22. 12. – 20. 1.

Svojstva boje: braon je “teška” boja, ukazuje da je onaj ko je nosi zahtevan i uporan. Ipak, daje veliku stvaralačku snagu, jer boja simboliše element stabilne Zemlje.

Primena: kako braon boja u sebi sadrži i primese crvene daje dovoljno enrgije da istrajete u svojim namerama. Preporučuju se nijanse terakote, jer je vedrija i ima jaču energiju.

ASTRO SAVET: izbegavajte crvenu boju, jer na vama ona odbija druge i otežava komunikaciju. Zimi nosite crvene čarape, ubrzaćete usporenu cirkulaciju i preduprediti prehladu.



VODOLIJA  21. 1. – 18. 2.

Svojstva boje: žuta predstavlja energiju Sunca. Ova intenzivna  boja daje vitalnost organizmu, jača imunitet i pruža samopouzdanje. Pokreće na aktivnost i budi vedar duh.

Primena: skreće pažnju, u nijansama žute nećete ostati neprimećeni. Drugima šaljete poruku da ste originalni, nezavisni, da ne volite nametnuta pravila i osrednjost. 

ASTRO SAVET: žuto stimuliše moždane aktivnosti, zato je idealna boja za radni prostor. Povoljno deluje na rad jetre, pankreasa i slezine, jedite namirnice ovih boja.



RIBE  19. 2. – 20. 3.

Svojstva boje: ljubičasto označava tajanstveno, mistično, sve neistraženo i duboku podsvest. Simboliše inspiraciju, maštu, umetnost, patnju i svet snova.

Primena: ova duhovna boja jača intuiciju, umetničke potencijale i suzbija destrukciju. Ne preporučuje se onima koji su skloni depresiji, jer vodi ka samoizolaciji.

ASTRO SAVET: pomaže u skidanju viška kilograma, posebno celulita na bokvima, slabi apetit. Ako spavate u ljubačastoj posteljini, imaćete živopisne snove.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa&Srećna.

Povezane vesti:


>