Svet

Region

Top pet mini serije! Izolacija se može iskoristiti na odličan način! (VIDEO)

Top pet mini serije! Izolacija se može iskoristiti na odličan način! Niste nikada imali dovoljno vremena da se posvetite gledanju serija, sada je pravo vreme za to. Ne opterećuju, imaju svega po nekoliko epizoda.

Top pet mini serije! Izolacija se može iskoristiti na odličan način! (VIDEO) Screenshoot/InstagramOve serije zaslužuju punu pažnju, a na vas će ostaviti jak utisak!


Izgubljena soba (The Lost Room, 2006.)


Ova mini serija ima svega tri epizode, ali nećete ih nikad zaboraviti! Džo Miler je običan detektiv koji slučajno dolazi do ključa sobe broj 10 u hotelu Sanšajn. Ali, ključ ne otvara samo ta vrata. Detektiv mora da reši misteriju ove sobe jer priča odlazi u potpuno šokantnom pravcu...

 

Hudini (Houdini, 2014.)


Kratka serija (svega dve epizode) govori o životu čuvenog mađioničara Harija Hudinija. Neverovatni prizori iluzioniste još uvek nisu dovoljni da se razotkrije jedan od najneverovatnijih ljudi na svetu.

 

Černobilj (Chernobyl, 2019.)


Pet epizoda serije prikazuje istinu o strašnoj tragediji koja je pogodila Černobilj. Pogledajte rekonstrukciju tragičnih događaja i pokušaje da se neutrališu jezive posledice najveće nuklearne katastrofe.

 


Patrik Melrouz (Patrick Melrose, 2018.)

 
Patrik pati od brojnih zavisnosti kojih želi da se reši za svagda. U tim pokušajima otkriva da uzrok njegovih psihoza leži u detinjstvu. Kroz pet neverovatnih epizida ova serija ozbiljno podiže svest o temama o kojima svi treba da razmišljamo!
 

Joga za lice: Podmlađivanje! Dovoljno je deset minuta dnevno! (VIDEO)


 


Oliv Kiteridž (Olive Kitteridge, 2014)

 

Svaka porodica ima svoju tajnu. Kroz četiri neverovatno uzbudljive epizode, otkriva se šta se sve može desiti u jednoj porodici tokom dve decenije...


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>