Style

Ljubav

Merkur je u vatrenom znaku Ovna! Horoskop za period od 11. do 27. aprila!

Horoskop za period od 11. do 27. aprila  2020. godine - Merkur je u vatrenom znaku Ovna i evo koji znakovi će uspeti da najbolje izađu na kraj sa ovim izazovnim tranzitom!

Merkur je u vatrenom znaku Ovna! Horoskop za period od 11. do 27. aprila! Svet Plus



Impulsivan i vatren, Merkur u znaku Ovna neće se tako lako suzdržavati. Naša percepcija i razonovanje stvarnosti počinje naglo da se menja.

Tokom nekoliko prethodnih meseci bili smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Fokusirali smo se na intuiciju, sentimentalnost i pojačana osećanja, a sada Merkur u Ovnu donosi vladavinu razuma.

Svi koji poslušaju glas svog uma, ostvariće određen uspeh i pomak na životnom putu.

Evo kojim znakovima Merkur u Vodoliji donosi uspešan i srećan period:

OVAN

Svakoj situaciji pristupate logikom i praktičnošću, što je daleko od vaše uobičajene strastvene vibracije. Umesto da impulsivno odgovarate drugima, strpljivi ste i dobro birate prave reči. Pojačano razumevanje štedi vašu energiju i može učiniti da popravite ranije probleme u emotivnim odnosima.
 

Šta nas čeka posle koronavirusa? Rak ulazi u novu vezu, Ovan realizuje planove...





RAK

Sada je period kada preuzimate dve ključne uloge u svom profesionalnom životu. Očekuju vas važni planovi i početak velikog projekta. Iako ćete biti suviše zauzeti, ovo može ukazati na vaše značajne sposobnosti i uticati na polje uspeha. Iskoristite ovo vreme da ponovo poboljšate karijeru.

LAV

Radoznali ste i željni znanja. Želite da učite, otkrivate i popravite mnoge stvari i situacije - naročito nepravdu. Ne oslanjajte se na tuđe mišljenje, već pratite svoje želje i ambicije na poslovnom planu. Uspećete da otkrijete mnoge tajne koje će vam doneti korist.
 

Nedeljni horoskop za period od 13. do 19. aprila! Detaljna astro prognoza!





ŠKORPIJA

Ispunjavate sa lakoćom svaki zadatak koji je pred vama - bez obzira da li su u pitanju ljubav ili posao. Pritisak i stres pretvarate u ambiciju i želju za uspehom. Vežbe disanja i vera u sebe donose dodatni mir.

RIBE

Vaš um je usmeren na materijalni svet i omogućava da pronađete udobnost u senzualnim aktivnostima. Prigrlite život i pronađite vreme za lično zadovoljstvo u toku dana. Odustajete od preterane samokritike i sa sobom gradite nežniji i lepši odnos. Ispunjavajte svojim čulima želje i pravite lepe planove. Napokon uspevate da kontrolišete stres. Raspoloženje je u porastu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>