Svet

Region

Megan Markl traži milion funti za sav prljav veš kraljevske porodice!

Megan Markl traži milion funti za sav "prljav veš" kraljevske porodice! Ona planira da sve to otkrije u novoj sezoni emisije voditeljke Opre Vinfri.

Megan Markl traži milion funti za sav prljav veš kraljevske porodice! Screenshoot/InstagramMegan Markl planira da otkrije prljav veš kraljevske porodice u novoj sezoni emisije voditeljke Opre Vinfri, ali vojvotkinja traži milion funti za informacije koje bi podelila sa svetom.

Izvori za list "Mirror" otkrili su da je Megan Markl ponuđena ogromna suma novca kako bi pred kamerama ispričala šta se događalo u kraljevskom dvoru pre napuštanja viših članova porodice i nakon njihovog odlaska.

Prema rečima analitičara intervju sa Megan Markl bi bio pandan čuvenom razgovoru novinara sa princezom Dajanom 1995. godine u kojem je pričala o neuspešnom braku.

 

Izvori tvrde da je Opra Vinfri prvi izbor za veliki intervju i da je vojvotkinji ponuđeno da razgovar sa još poznatih voditelja, ali da još uvek traju pregovori oko sume novca.

Intervju će se desiti nakon što se završi karantin zbog korona virusa jer Megan planira da povrati poverenje ljudi nakon napada britanske štampe.

Britanski mediji pišu da je ovo najiščekivaniji intervju u novijoj televiziskoj istoriji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>