Region

Svet

Region

Serija Tajkun peta epizoda: Poslovna ponuda! (VIDEO)

Serija "Tajkun" peta epizoda! Poslovna ponuda! U nedelju 12. aprila u 21 čas na kanalu Superstar TV i u ponedeljak 13. aprila u 20:15 časova, na RTS-u pogledajte petu epizodu.

Serija Tajkun peta epizoda: Poslovna ponuda! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U predhodnoj epizodi serije "Tajkun":

Biznismen Vladan Simonović, koji je pod tužilačkom istragom, razmišlja o tome da se povuče u svoju seosku kuću, u Gruži. Vladanova ljubavnica, Ksenija, lažno je optužila njegovu dugogodišnju saradnicu, Lidiju, da radi protiv njega. Lidija je inače sestra inspektora Nikole Božovića koji istražuje ubistvo biznismena Nebojše Ilića u hotelu, u kojem je u trenutku kada je izvršen zločin bio prisutan i Vladan Simonović. 

S druge strane, i Vladan, preko svog poverljivog čoveka pokušava da sazna što više o tužiteljki Jovani Nestorović, koja se opsesivno bavi kontroverzama vezanim za njegovo poslovanje.
 

Južni vetar trinaesta epizoda: Povratnik u svet kriminala! (VIDEO)



 

Peta epizoda:

Biznismen Vladan Simonović beži od policije, jer ne želi da ga vide u okviru poljoprivrednog kombinata "Dunav", u kojem se dogodio zločin. Tužiteljka Jovana Nestorović traži od policijskog inspektora Nikole Božovića da odmah privedu Vladana, pre nego što ga se dočepaju mediji.


U Beograd je došao Goran Dor, moćni biznismen iz Hrvatske, koji predlaže Vladanu poslovnu punudu. Vladan sumnja u Goranove dobre namere. Ipak, pristao bi na tu ponudu ako je reč o zajedničkom vođenju posla. Goran to odbija jer smatra Vladana nesolidnim partnerom kojeg sve ozbiljnije pritiska Tužiteljstvo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>