Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 12. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. april 2020. godine na portalu Svet Plus. Ovan ima probleme s novcem, Blizanci sa partnerom, Devica uživa, Lav ima povoljan dan. Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 12. aprila 2020. godine! Svet Plus
OVAN

Finansijska situacija vam je sada promenljiva i nesigurno se osećate zbog toga.Pred vama je nepovoljan period. Na polju ljubavi vas očekuju neke manje nesuglasice sa osobom do koje vam je stalo. Moguć je manji pad energije.


BIK


Moguće je da će vas opterećivati neki manji problemi koje u prošlosti niste do kraja razrešili. Osećate da sa partnerom imate sve manje zajedničkih tema. Pred vama je nepovoljan period za ljubav.Potrebno vam je više sna.


BLIZANCI


Vi imate priliku da na poslovnom polju ostvarite stabilno stanje kojim ćete biti zadovoljni. U braku vas očekuju manje trzavicesa partnerom. Imate utisak da je sujeta prenaglašena u vašem odnosu.Povoljan je period za dijetu.


RAK


Trebali biste da se posvetite tome da na poslovnom polju napredujete i da ozbiljno prihvatite svoje odgovornosti. Imate prilično dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Manji problemi sa vidom.LAV


Pomalo ste zabrinuti i nije vam lako da rešite sve poslovne nedoumice koje imate.Dobro se slažete sa voljenom osobom. Osećate se sigurno i ispunjeno kada ste zajedno. Pred vama je povoljan dan. Problemi sa cirkulacijom.


DEVICA


Očekuje vas dosta nekih poteškoća na polju posla. Nije vam lako da rešite probleme sa saradnicima. Prija vam da budete sami sa osobom do koje vam je stalo. Želite da izgradite više poverenja. Povećajte unos svežeg voća.
 

Prirodnu farba za kosu! Neverovatni rezultati! Plus odličan trik!

VAGA


Trenutno osećate da na polju posla možete da rešite probleme koje imate. Verujete u sebe i svoje sposobnosti. Novo poznanstvo je pred vama.Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za promene. Ukočenost u leđima.


ŠKORPIJA


Treba vam više vremena kako biste uspeli da rešite poslovne komplikacije. Važno je da budete istrajni.Moguće je da ste napravili neku grešku i da partner ne pokazuje da je spreman da vam oprosti. Izbegavajte unos alkohola.


STRELAC


Zabrinuti ste za svoje poslovno polje.Moguće je da ćete u narednom periodu imati veće promene. Dopada vam se osoba koja deluje nekako distancirano od vas. Niste zadovoljni.Potreban vam je odmor.


JARAC


Niste zadovoljni svojim poslom i ne vidite dugoročno rešenje.Potrebno je da budete malo kreativniji.Ukoliko ste u braku, određene trzavice koje postoje između vas i partnera vas brinu u većoj meri.Koža vam je osetljiva.


VODOLIJA


Nije vam lako da ostvarite promene koje želite. Moguće je da poslovna situacija ne zavisi sasvim od vas.Moguće je da vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali.Spremni ste za vezu.Želudac vam je osetljiv.


RIBE


Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima jer danas možete biti skloni brzopletim reakcijama. Očekuje vas zanimljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Preporučuje vam se vežbanje od kuće.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>