Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 11. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. april 2020. godine na portalu Svet Plus. Rak daje maksimum na poslu, Devicu brinu finansije, Škorpije imaju povoljan dan. Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 11. aprila 2020. godine! Svet Plus
OVAN


Ukoliko ne budete posvetili vaše pažnje svom poslu, mogli biste da postanete skloni pravljenju manjih grešaka.Partner vam je veran i srećni ste kada ste zajedno.Možete da očekujete povoljan period.Prolazna glavobolja je moguća.


BIK

Neophodno je da poradite na koncentraciji. Potrudite se da svom poslu pristupite malo ozbiljnije.Moguće je da vam smeta mešanje koje se dešava u vašoj emotivnoj vezi.Imate utisak da partner nije iskren.Prijaće vam odmor.

 

BLIZANCI

Moguće je da niste sigurni da li da menjate posao sada.Dajte sebi vremena da još razmislite o nekim ponudama.Postoje manji problemi između vas i voljene osobe, ali šansa da nađete kompromis je tu.Potrebno vam je više sna.

 

RAK


Dajete svoj maksimum na poslu i jako vam je važno da ostvarite što bolje rezultate kako biste bili zadovoljni.Moguće je da ćete imati manje poteškoće u odnosu sa partnerom. Tvrdoglavost uzima maha.Menjajte loše navike.

 

Ovan kuva, Bik vežba, Blizanci čitaju: Idealan hobi za svaki znak u izolaciji!
LAV


Danas nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili na poslovnom polju. Nije vam povoljan dan.Zainteresovani ste za početak nove veze. Imate utisak da ste dugo bili sami i želite to da menjate. Mogući su problemi sa zglobovima.

 

DEVICA

 
Moguće je da vas očekuje promenljiva faza u kojoj nećete biti sigurni po pitanju posla.Brinu vas i finansije.Dopada vam se osoba koja je pokazala da je spremna da uloži svoj trud kako bi vas osvojila. Mogući su problemi sa kostima.
 

Pravilna dezinfekcija i čišćenje prostorija u kući ili stanu! 

VAGA


Važno je da se organizujete što bolje kako biste mogli da ispratite napran poslovni tempo. Voljena osoba i njena ljubav će vam ulepšati današnji dan. Možete da očekujete povoljan period za vaš odnos.Čuvajte zdravlje.

 

ŠKORPIJA


Potrebno vam je još neko vreme kako bi na poslovnom polju doneli konkretne važne odluke. Moguće je da vam nedostaje osoba koju ste u prošlosti mnogo voleli.Možete da očekujete povoljan dan. Problemi sa nesanicom.


STRELAC


Očekuje vas faza u kojoj ćete imati odlaganja po pitanju izvršavanja poslovnih obaveza.To vam stvara komplikacije.Deluje vam da sa voljenom osobom ne možete da nađete kompromis. Potrudite se da se danas ne forsirate.

 

JARAC
 

Očekuje vas povoljan dan za ostvarenje planova koje imate pred sobom.Posvetite se svojim obavezama.Ne odustajete od osobe do koje vam je stalo i spremni ste da se na neki način žrtvujete za ljubav. Jačajte imunitet.

 

VODOLIJA


Možete da očekujete manje komplikacije u komunikaciji sa nadređenima kao i manji stres na poslu. Partner pokazuje da nema dovoljno poverenja u vas ali ćete vremenom uspeti da rešite probleme. Moguće je da ste pod stresom.

 

RIBE


Ukoluko ste bez posla, možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da se to promeni. Došlo je vreme da se maksimalno posvetite vašem odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o bubrezima.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>