Zadruga

Parovi

Najveći okršaj do sad! Anabela udarila na Lunu kao nikad do sada! (VIDEO)

Najveći okršaj do sad između majke i ćerke! Anabela udarila na Lunu kao nikad do sada! Miljković je držao kako ne bi naudila Luni.

Najveći okršaj do sad! Anabela udarila na Lunu kao nikad do sada! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Anabela Atijas i Luna Đogani sinoć su u "Zadruzi" imale najburniju svađu do sada, a Atijasova je doživela nervni slom i izgovorila mnoštvo strašnih reči.

Anabela je pukla kada joj je Luna rekla da je njena sestra Nina pričala ružne stvari o Anabeli. Nedugo posle toga, Anabela se okrenula prema kameri i rekla:


- Produkcijo, ja ću nju ubiti na mrtvo ime i izaći ću odavde! Ja ću je počupati, ubiti, kunem vam se, ja sam vam rekla da nisam dobro! Upozorite je, ja ovo ne mogu da trpim! Da ona mene u mom zdravstvenom stanju dovodi do ludila svojim ponašanjem! - urlala je Anabela u kameru. Miljković je držao sve vreme da ne bi naudila Luni. Videlo se da je poludeo, ali mu je jedina namera bila da Anabela fizički ne nasrne na Lunu.

Atijasova je zatim sela i pokušala da se smiri, ali je Luna nastavila da joj dobacuje, pa je Anabela ustala, sa flašom vode u ruci i rekla ćerki da ućuti, ili će joj fizički nauditi. Na kraju je Gagiju zamerila da neće da kaže Luni kako treba da se obraća majci, pa se konačno smirila.

Taj trenutak možete videti od 6:29 minuta snimka:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>