Zadruga

Parovi

Burna noć u rijalitiju Zadruga! Otkrivene laži Marka Miljkovića! (VIDEO)

Burna noć u rijalitiju Zadruga! Otkrivene laži Marka Miljkovića! Pročitana izjava Nine Đogani! On nasrnuo na Anabelu... Klupko se odmotava!

Burna noć u rijalitiju Zadruga! Otkrivene laži Marka Miljkovića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Sinoć su u Beloj kući zadrugari imali "Pitanja gledalaca" i tom prilikom ponovo su pokrenute neke teme u odnosu Anabele Atijas, Marka Miljkovića, Lune Đogani i njenih sestara.

Kada majci i prijateljima kažeš da ti je dečko narkoman, kako misliš da drugi ne poveruju u to - bilo je jedno od pitanja upućenih Luni.

Nakon pitanja "Kako to da si sve što si rekla majci slagala? Zar te nije sramota da se kuneš u rođenu sestru i lažeš sve?" došlo je do nasrtaja Marka Milkovića na Anabelu Atijas.





 

Nakon što je nastao haos za crnim stolom, Luna je ponovo u besu priznala i odbrusila Anabeli da će sa Markom biti u inat svima.



 

Nakon sveopšteg haosa, voditelj Milan Milošević je otkrio da je Nina Đogani otkrila da je Marko lagao da joj je davao novac i osudila ga zbog toga.


 

Za crnim stolom su se, po ko zna koji put, potegle razne priče, a Luna Đogani je otkrila i da joj je majka Anabela pretila da će je se odreći.


 

Svađa majke i ćerke nije prestajala, a Anabela je plakala i zamerala Marku što u sve meša njene maloletne ćerke, kao i Luni što sve to dozvoljava.


 

Voditelj Milan Milošević pročitao je tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" i izjavu Nine Đogani koja se oglasila za portal Pink.rs i otkrila da je Marko Miljković slagao da joj je odneo novac za koji je tvrdio da je njegov, već da je njena majka Anabela Atijas ostavila pare kod njihovog prijatelja Ilije Pečenice u salonu.



 

Naredno pitanje bilo je za Anabelu Atijas, a bilo je u vezi navoda da je njena ćerka Luna Đogani stupila u romansu sa Markom Miljković samo da bi napakostila bivšem dečku Slobi Radanoviću.

 

Pitanja za Anabelu, Lunu i Marka samo su se nizala, a jedno od njih za Lunu je glasilo: "Kad je ušla Kija, ti si se lažno brinula da li ima para i da li je gladna, često si to i Slobu pitala, zašto sada ne brineš da li je tvoja majka gladna?".



 

Nakon svega Luna je demantovala Anabelina saznanja da su njena ćerka i Marko imali se*s u spavaćoj sobi pred svima.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>