Style

Ljubav & Sex

Poznati astrolog Bernar Ficvaler predviđa kada će se život vratiti u normalu!

Poznati astrolog Bernar Ficvaler predviđa kada će se život vratiti u normalu, a svako ko pomno prati godišnje i mesečne horoskope zna za njegovo ime. Evo šta on kaže, šta nam govore zvezde...

Poznati astrolog Bernar Ficvaler predviđa kada će se život vratiti u normalu! Svet Plus
Predviđanja uticajnog britanskog astrologa čekaju čak i oni koji su čitav život bili krajnje skeptični prema horoskopu.


Sve je to povezano sa ciklusom Saturn-Pluton: bilo je to 1914, 1947, 1882, a ponovo je stiglo 2020. godine. Zanimljivo je da je nakon 1914. godine došlo do epidemije „španskog gripa; posle 1947. godine, na mnogim mestima na Zemlji bila je epidemija polilija; 1982. godine prvi put smo se sreli sa HIV/AIDS-om, a sada imamo korona virus, piše Still.

Kada će se završiti pandemija korona virusa?

„Možda na leto. Trenutno Mars naizmenično prolazi pored Jupitera, Plutona i Saturna, a čini se da svaki od njih pogoršava situaciju. Pored toga, Jupiter se 5. aprila približava Plutonu – tada će sve četiri planete stajati veoma čvrsto. U maju – junu planete će početi lagano da se razilaze, a avgusta – septembra počećemo da uvodimo nove mere“.
 

Urnebesno pismo Vranjanca o borbi protiv koronavirusa!

Na kraju godine vraćamo se na prvobitnu lokaciju Jupiter-Saturn-Pluton, ali ovaj put planete neće biti tako blizu i bićemo spremni za to.

Mislim da će se kompletna situacija stabilizovati početkom 2021. i moći ćemo potpuno da odahnemo.

Tokom 2021. planeta će se obnavljati, biće to stresna godina za sve nas. Život će se graditi iz korena, dok će 2022. biti zabavnija i znatno lakša, kaže on.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>