Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 9. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. april 2020. godine na portalu Svet Plus. Ovnovi imaju manji pad energije, povoljan dan za ljubav je pred Lavovima, Vodolije očekuje poboljšanje zarade...  Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 9. aprila 2020. godine! Svet Plus
OVAN

Ishod situacije koja vas muči bi za vas mogao da bude prilično dobar. Uspešno ćete rešiti poslovne probleme. Dopada vam se osoba koja pokazuje da prema vama nije ravnodušna. Manji pad energije.BIK

 
Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Današnji dan vam je povoljan za posao i nove odluke na ovom polju. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koju volite. Vaš odnos ide na bolje. Bavite se sportom.

 

BLIZANCI

 
Očekuje vas povoljan dan za razrešavanje poslovnih dilema koje su vas mučile od ranije. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati interesovanje prema vama. Moguće je da vam je stomak osetljiv.

 

RAK

 
Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima. Lako pokazujete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Dobar je dan za ljubav. Zdravlje vam je solidno.LAV


Imaćete manju štetu na poslovnom polju danas. Bez obzira na nepovoljne okolnosti treba da ostanete pribrani. U vama se budi potreba da sa voljenom osobom pričate o braku, zajednici i promenama. Osećate se dobro.

 

DEVICA


Očekuju vas povoljne okolnosti kada je u pitanju posao. Možete da računate na ostvarenje uspeha na ovom planu. Ukoliko ste planirali ljubavne promene u narednom periodu ćete biti zadovoljni. Povedite računa o svojim bubrezima.
 

Pun Mesec donosi sreću za ove znakove: Ovan, Rak, Vaga, Jarac!


 


VAGA


Uspećete da se posvetite važnim obavezama. Kada ste maksimalno fokusirani, bez greške obavljate svoja zaduženja. Ostvarićete novo poznanstvo sa osobom koja može da postane veoma značajna. Povećajte unos vitamina.

 

ŠKORPIJA

 
Svi planovi bi trebali da idu očekivanim tokom. Sledi vam generalno povoljan period kada je u pitanju polje posla. Partner vam je maksimalno posvećen i zadovoljni ste vašom vezom. Povedite računa o osetljivim ušima.

 

STRELAC

 
Možete da očekujete da će se pojaviti neka nova poslovna ponuda. Spremite se za promene koje vam mogu biti značajne. Nemate nikakve dileme kada su u pitanju vaša osećanja. Pazite na osetljivu bešiku.


JARAC

 
Možete da očekujete uspeh u poslu. U narednom periodu će vam sudbina na ovom polju biti maksimalno naklonjena. Možete da očekujete obnovu komunikacije sa starom simpatijom. Mogući su problemi sa sinusima.

 

VODOLIJA


Očekuje vas poboljšanje zarade. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim promenama ove nedelje. Lepo se osećate pored osobe koju volite. Zadovoljni ste jer imate i prijateljski i ljubavni odnos. Skloni ste gojenju u voj fazi.

 

RIBE

 
Moguće je da preterujete sa očekivanjima kada je u pitanju vaš posao danas. Potrudite se da budete malo realniji. Očekuje vas povoljan dan na ljubavnom planu. Pred vama je prilika da pokažete osećanja. Problemi sa pritiskom.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>