Zadruga

Parovi

Maja Marinković i Janjuš zaratili, ona mu uputila salvu uvreda! (VIDEO)

Maja Marinković i Janjuš zaratili, ona mu uputila salvu uvreda, a onda su i legli zajedno! Je l' ti mene zaj*bavaš? Volim te najviše ovde... Kao druga te volim. Zar treba da te pustim sad ovde, pa posle da bude: ,,Evo, i on je šutnuo"? govorio je Janjuš.

Maja Marinković i Janjuš zaratili, ona mu uputila salvu uvreda! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Iako su tokom cele noći uživali jedno pored drugog, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se pred kraj žurke posvađali.

Naime, Mateja Matijević tražio je od Janjuša pivo, a on mu je odgovorio u svom stilu, što se Maji nije svidelo.

Nemam, ali Maja bi ti sigurno dala - rekao je košarkaš.

J*di govna, što si rekao to ironično. P*čko jedna, sad ćeš da vidiš - počela je da besni Maja.

 

Nakon haosa koji je nastao na imanju između Tare Simov i Marka Janjuševića Janjuša braneći čast Maje Marinković, zadrugar je odlučio da i posle svega legne kraj drugarice iz garderobera.

Marinkovićeva je vrtela jednu te istu priču u krug, želeći da joj Janjuš kaže da nije ljut i da nije kriva, iako joj je to nekoliko puta rekao. Maja je potom obećavala Janjušu da više neće pričati sa Tarom, niti će joj oprostiti bilo šta.



Izvini, neću više nikada praviti haos - tvrdila je Maja.

Greške su tvoje što si se posvađala sa sedam devojaka, a sa svakom si u kontaktu, deliš garderobu, a ne možeš očima da ih gledaš. Sa njima komuniciraš, ja ne znam šta da ti kažem. Ja koga ne mogu da gledam očima, maknem se i ne pričam ni sa kim. Ako te iko voli, ja te volim, ja imam kod kuće oko čega da se nerviram, je l' meni trebaju ove scene, da mi šilje k*rac ovde? - pričao je iznova i iznova Janjuš.

A je l' ti to radiš zato što mene niko ne voli? - upitala je Marinkovićeva.

Je l' ti mene zaj*bavaš? Volim te najviše ovde... Kao druga te volim. Zar treba da te pustim sad ovde, pa posle da bude: ,,Evo, i on je šutnuo"? - uzvratio je Janjuš.

Potom su Maja i Janjuš legli da spavaju, a zadrugarka nije mogla da zaspi dok nije stavila ruku na njegovo rame, kako bi se osećala sigurnije i poljubila ga u obraz za lepše snove.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>