Region

Svet

Dragan Kojić Keba: Nikad više botoks! Sa njim se gubi šarm!

Folk pevač Dragan Kojić Keba jedan je od retkih koji ne krije da voli kreme, tretmane, pa čak i da je tetovirao obrve, a priznao je i da je svojevremeno radio botoks na licu... Nikad više botoks! Sa njim se gubi šarm!

Dragan Kojić Keba: Nikad više botoks! Sa njim se gubi šarm! Screenshoot/InstagramKako je rekao, na ovaj potez podmlađivanja opredelio se na nagovor prijateljice, a ne zato što je morao. Već prvog jutra kada se pogledao u ogledalo, Keba je bio užasnut rezultatima botoksa.

- Sve što sam na sebi probao, a nije prirodno bio je botoks. To me je jedna moja dobra prijateljica nagovorila. I kada su mu završili, shvatio sam da to nije tako vešto odrađeno. Osetio sam pritisak na čelu, pitao sam se jel to mora tako. Sutradan sam ustao i osećao sam isti taj pritisak. Posle mi je dodao još malo, u nameri da popravi, ali je pogoršao još više. Imam čak i ožiljak od toga. Izgledao sam užasno. Obrve su mu bile krive. Plašio sam ljude oko sebe. Kada sam doktora pitao šta nisam smeo da radim, rekao je ne smem da masiram, a ja sam to prvo uradio, uzeo sam masažer i deset dana sam samo trljao da nestane efekat botoksa. Nikad više botoks. Sa njim se gubi šarm - rekao nam je Keba.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs


>