Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović se oglasio nakon optužbi da je maltretirao devojku!?

Vladimir Tomović se oglasio nakon optužbi da je maltretirao devojku!? Bivši učesnik "Zadruge" često se pominje u rijalitiju, ali i van njega, a glavna tema je njegov ljubavni život. 

Vladimir Tomović se oglasio nakon optužbi da je maltretirao devojku!? Screenshoot/InstagramVladimir je do nedavno bio u vezi sa Isidorom Arsenijević, medicinskom sestrom koju je, kako je sam istakao u "Magazin in" upoznao slučajno.

- Upoznali smo se na mom radnom mestu. Ja sam medicinska sestra, tu je ležao njegov pokojni otac, mi smo se tu upoznali, slučajno. Bila sam na tom odeljenju gde je njegov pokojni otac ležao - rekla je Tomovićeva devojka tada, te očigledno da ljubav nije potrajala dugo.

Vladimir Tomović se sada oglasiona društvene mreže i priznao je da je slobodan, te da očigledno "onu pravu" još nije pronašao.

"Hajde da se oglasim jer vidim da postoje stručnjaci koji imaju fiks ideje u svojim bistrim glavama. Sada po tom pitanju i nikada više. Nisam u vezi neko vreme i molim vas da ne pravite koje kakve teorije zavere. Nismo se svađali, vređali niti bilo šta radili loše. Jednostavno smo se razišli kao ljudi i tu se moja priča završava na tu temu. Da ste mi živi i zdravi i da vas sreća prati, a ja svoju sreću znam gde da tražim"- napisao je misteriozni Tomović.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>