Style

Ljubav & Sex

Horoskop za pun Mesec 8. aprila 2020. godine! Lav nerealne emocije, Rak tenzija...

Horoskop za pun Mesec 8. aprila 2020. godine podseća nas da se ovaj fenomen često zove i "Ružičasti Mesec"! Lav će imati nerealne emocije, Rak tenzija... Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

Horoskop za pun Mesec 8. aprila 2020. godine! Lav nerealne emocije, Rak tenzija... Svet Plus
Ipak, to ne znači da će zaista biti te boje, već je nadimak dobio po starim tumačenjima drevnih domorodačkih naroda.

Ipak, s pravom nosi nadimak "Supermesec" jer će sada biti nabliži Zemlji  pa izgleda veći i sjajniji od "normalnog" punog Meseca.

Budući da će ove godine biti najbliže Zemlji, biće to najsvetliji i najveći pun Mesec u ovoj godini.

Super ružičasti Mesec na nebu će se pojaviti u noći između 7. i 8. aprila, tačnije 8. aprila u 04:34

Vidljiv će biti odmah nakon zalaska sunca, a vrhunac svog osvetljenja dostići će u 22:35, pa će još nekoliko sledećih dana moći da se vidi golim okom.
 

Živopisno poreklo Vaskršnjih običaja i simbola!

Jupiter će biti još uvek u konjukciji sa Plutonom što će doneti na globalnom nivou pokrenuti altruističke stavove dok na ličnom se mogu dešavati razne transformacije i uvođenje pravila postupanja do zacrtanog cilja, piše astrolog Željka Knežević. Mnoge osobe žele da postanu moćne i ostvare svoje ciljeve dok se mogu ispoljavati ljubomora, zavist, pohlepa, arogantnost, sebičnost itd.

Svakako da će ovaj pun Mesec težiti da uspostavi harmoniju osećanja sa jedne strane dok sa druge može razmišljati o potrebama drugih ljudi. Promene su neminovne ako ih prihvatite. Više sile su umešale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam doneti nove životne tokove.

Ceo mesec april će biti dosta osetljiv i nastavlja se tema o korona virusu što će nas još dodatno zbuniti i uplašiti. Već 11. aprila Merkur izlazi iz Riba što će u Ovnu doneti sukobe dveju strana ako bude provokacija i sukoba među moćnicima.
 

Koje su i kako funkcionišu 5 najboljih stranica za upoznavanje!


OVAN

Kod vas, dragi Ovnovi, ovaj pun Mesec se dešava u vašem sedmom polju što je polje partnerskih odnosa. Dosta balansa na tom polju treba da unesete i pod izlivom emocija da ne donosite nikakve odluke. Prosto pazite da ne nastupite ishitreno.

BIK

Kod vas se, dragi Bikovi, ovaj pun Mesec dešava u vašoj šestoj kući svakodnevnice, posla, zdravlja. Kako je vaša planeta Venera u Blizancima, vašoj drugoj kući, onda će biti promena i priča o poslu i finansijama. Pojedini Bikovi mogu preko posla da upoznaju svoju srodnu dušu.


BLIZANCI

Kod vas, dragi Blizanci, ovaj pun Mesec se dešava u vašem petom polju koje je vezano ua ljubav, decu, zabavu, sport pa se na tom polju pokreće usklađivanje harmonije i preokreta koji bi mogli biti dosta nejasni, jer je vaša planeta Merkur još u Ribama što joj daje nejasnoće.

RAK

Kod vas, dragi Rakovi, ovaj pun Mesec se dešava u vašoj četvrtoj kući doma i porodice pa na tom polju može biti dosta tenzije i neslaganja.

Ipak je Mesec vaš vladar što vas čini osetljivim pa bi trebalo paziti kada su mene Meseca da ne donosite odluke iz emotivnih stanja.
 

Maslinovo ulje i kafa: Moćna maska briše strije u rekordnom roku!

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije, braće, sestara, rodbine, komšiluka, saobraćaja i još mnogih simbolika Merkura.

Na ovim poljima možete imati problema pa pazite čak ako sklapate neke ugovore , nešto potpisujete ili dogovarate ne donosite zaključak iz emocija koje su sada dosta nerealne.

DEVICA

Drage Device, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem drugom polju što je vezano za materijalno, kako nepokretnu imovinu, zemlju, tako i novac pa može biti rasprava ili podela imovine.

Mnoge osobe mogu sada iz emotivnih poriva da pomažu ili da neki novac potroše neplanirano. Moguć je i dobitak zaostale isplate.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj pun Mesec što je direktno vezano za vaš mentalni sklop i fizički izgled pa će ovaj Mesec tražiti da harmonizujete vaše emocije sa vašim telom.

Možda će biti ispoljeno kako da se predstavite svetu ili da stavite masku sa kojom se osećate najbolje.


ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem dvanaestom polju što je simbol izolacije, duhovnosti, meditacije, psihe, tajni itd. Vi sada možete ispoljavati sakupljena iskustva, talente i vaše plodove mudrosti.

Ipak treba da pazite i napravite balans jer ovaj Mesec može da napravi i neke propuste.
 

Novi trend! Ajlajnera na potpuno drugačiji način!

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem jedanaestom polju nadanja, želja, očekivanja, penzija, udruženja, raznih timova, grupa, prijatelja pa će tu energija Meseca da se usmeri.

Mnoge osobe mogu dočekati očekivano dok pojedine mogu da se razočaraju, bilo očekivano ili u prijateljstvu.


JARAC

Dragi Jarčevi, vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju prirodnom vaše karijere, jednog roditelja, šefova, autoriteta itd.

Mnogi Jarčevi sada mogu doživeti promene na tom polju što nekima donosi vraćanje na staro dok mnogi doživljavaju potpunu transformaciju.


VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem devetom polju studiranja, znanja, filozofije, putovanja, religije itd.

Mnoge osobe mogu imati promene u navedenim sferama što će pojedine osobe iznenaditi pozitivno i dati im nadu za budućnost. Saturn i Mars su u vašem znaku što vam daje prilike koje mogu biti blokirane nekim starim problemom.


RIBE

Kod vas se, drage Ribe, ovaj pun Mesec dešava u vašoj osmoj kući koja je odgovorna za transformaciju, finansije, seks, kraj nečega da bi se pokrenulo nešto novo tako da će ovaj pun Mesec dobro obasjati ove aspekte života i dati vam unutrašnju moć da to sve iznesete i krenete novim putem.

Viber

Autor: Astrolog: Željka Knežević
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>